1. lokakuuta 2014

Joskus tuntuu,

että häiden suunnittelu on järjettömintä touhua mitä ihminen voi tehdä. Soitella sinne ja tänne, lähetellä tuhansia sähköposteja suuntaan jos toiseen, tehdä listoja, viivata listoja yli, heittää listat roskiin, kirjoittaa uudet listat, ideoida, hautoa ideoita, toteuttaa ideoita, todeta että ideat on paskoja, keksiä uusia ideoita, todeta ettei keksi mitään järkevää ja aloittaa alusta.


Meidän häihin on vielä niin pitkä aika ja samalla niin vähän aikaa, ettei sitä jotenkin osaa hahmottaa. Kaikkea pitäis tehdä, suunnitella hölvätä ja kolvata (mitä faania toikin muka tarkottaa?) mutta ei jaksa inspiroida koska "onhan tässä vielä aikaa". Paitsi ettei ole.

Säästääkin pitäisi, että olisi rahaa kaikkeen hölväämiseen ja kolvaamiseen.
(siis liittyykö tää jotenkin veneilyyn? mistä näitä sanoja oikein tulee?)
No okei, säästäminen sujuu sinällään ihan mukavasti, suunnitelmassa on pysyttäydytty ja säästötili ei enää ammota tyhjyyttään. Mutta kyllä sitä välillä erehtyy pohtimaan, että onko tässä mitään järkeä? Pistää jokaikinen penni säästöpossuun vaan, jotta ne voi kaikki sitten kerralla räjäyttää yhtenä päivänä taivaan tuuliin? Onneksi tällaiset ajatuksen kaikkoavat nopeasti, kun vaan etsii käsiinsä kännykän/tietokoneen/muun laitteen jossa on nettiyhteys ja surffaa selailemaan kaikkea ihanaa hääkrääsää. Verenpaineet laskee kohisten kun siirtää ajatuksensa tuhottomasta rahasumman hassaamisesta yhdessä päivässä esimerkiksi kivoihin servettirenkaisiin.


Sen sijaan että oikeasti tekisin häiden eteen jotain, ajattelin laittaa tähän kasan hauskoja kuvia, olkaa hyvä:










Ja näihin sekaviin tunnelmiin on hyvä päättää tämäkin postaus.
Hyvää yötä!

Ps. Huomenna selviää Save the Date arvonnan voittaja!

5 kommenttia:

  1. Kolvaaminen on ainakin sitä, kun juotetaan tinaa. Mikä kuulostaa myös tarkemmin ajateltuna tosi hölmöltä... mitä sille Tinalle nyt oikein juotetaan?
    Mutta häiden järjestäminen ja tämä f*cking säästäminen, tämä se vasta hullua on! Ihan kahelia. Ja sitten suku ja kaverit tulee juomaan kaikki ilmaiset viinat (heille ilmaiset!) ja minä syön loppuelämäni kaurapuuroa. Eri kiva.
    Ei muuta, kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. :)

    VastaaPoista
  2. Aivan parhaita noi kuvat, kuvaa kyllä just niin fiiliksiä... :D Häitä suunnitellessa ikävä juttu on se, että välillä menee hermot ja välillä pää räjähtää, mut yleensä ne kaikki jutut menee kuitenkin ohi ja pian on taas kaikki ihanaa, ainakin mä hoen tätä ittelleni :D Jos haluat yksille rentoutuun stressin keskellä niin "kilauta" :P

    VastaaPoista
  3. Tiedän myös ton tunteen :D Varsinkin sillon kun muussakin elämässä on paljon hommaa, niin itsellä ei vaan aika ja energia riitä hääsuunnitteluun. Onneks sielt tulee sit aina taas se innostumisen aalto kun vaan pahin stressi menee ohi. Don't get me wrong, nimittäin rakastan yli kaiken listojen tekemistä :D Mulla on lähes kaikesta aina omat to do - listat...weird, i know :) Ja onhan se nyt jotenki hullua että ihminen laittaa yhteen päivään näin saakelin ison summan rahaa. Niinku oikeesti.

    VastaaPoista
  4. Täällä on käyty noi samat tunteet läpi varmaan kymmeniä kertoja! Välillä tuntuu, että säästämisessä ei ole mitään järkeä ja rahoille olisi parempaakin käyttöä, mutta sitten taas äää... kerranhan sitä vaan naimisiin mennään ja harvoin sitä pääsee juhlimaan siten, että saadaan sekä sulhon että morsion suvut saman katon alle. Eiköhän tää kaikki vaiva tunnu sen arvoiselta sitten hääpäivänä :)

    VastaaPoista
  5. Heipparallaa! Kirjoitat ihanan pirteästi, jäin seuraamaan! :) <3

    http://haaunelmointia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Sana on vapaa!