Kaasot

Jannican kaasot, kaksin kappalein!

TIA
Mun paras ystävä. Seitsemänneltä luokalta asti.
Alko mun kaveriks vaikka olin suhteellisen hurjan näkönen niihin aikoihin.
Kaikki tyhmä mitä teineinä tehtiin, tehtiin aina yhdessä.
Käytiin alaikäsinä yhessä baarissa.
Lähettiin yöbussilla Hämeenlinnaan.
Pyörittiin siellä koko yö. Ihan turhaan mutta hauskaa meillä oli kuitenkin.
Liftattiin mökkitieltä Joutsaan.
Tiankin kanssa me ollaan otettu erätaukoa. Kahdesti myös.
Ei siitäkään pääse eroon. Ja varmaan parempi niin.
Tia tuntee mut varmaan parhaiten kaikista ihmisistä.
Välillä se on vähän perseestä kun se tajuaa jotain asioita ehkä nopeammin kun mä tajuan ne ite.
Mutta sellasia ne parhaat ystävät on. Tosi veemäisiä. Eiku ihania.

Tätä ei tarvinnut oikeastaan edes miettiä. Tietenkin pyysin Tiaa mun kaasoks.
Tai oikeastaan en mä tainnu edes pyytää sitä, se oli itsestäänselvää.
Pitäisköhän ihan pyytää?

Tian kuvaus tästä häähulluudesta:

Ihastuttavan tulevan morsion pyynnöstä kirjoittelen nyt muutaman rivin siitä miten tutustuin Jannicaan ja mitä mieltä olen yleensäkin tästä kaikesta touhusta (:D)
Em.virkkeeseen viitaten, olen kuitenkin todella onnellinen parhaan ystäväni puolesta. Antti on kaikella tapaa hyvä mies ja vaikka kaikenlaista kommervenkkiä on yhteisellä tiellä tullut vastaan, mielestäni tuleva hääpari sopii toisilleen, kuin nenä päähän.
Jannicaan tosiaan tutustuin jo yläasteella ja pahimmat kasvukivut, ainakin omat, koettiin yhdessä. 12 vuodessa olemme käyneet läpi kaikki tunteet läpi a:sta ö:hn, mutta mitään en vaihtaisi - en edes niitä huonoimpia hetkiä. Meillä on yhdessä huisin hauskaa ja me ymmärrämme toisiamme tavalla, johon muut eivät ole vielä kyenneet 
Kaason tehtävän otin vastaan kernaasti, onhan nyt kuitenkin kyse parhaan ystäväni häistä. Tiedän että järjestelyt tulevat sujumaan hienosti, meillä on kuitenkin suunnitteluporukkana niin kova tiimi kasassa. Toisena kaasona toimii tosiaan Jannican sisko Jenna, johon voi luottaa 100%:sesti ja joka on muutenkin tosi hyvä tyyppi. Ja toki myös sulho häärää kuvioissa mukana - ehkäpä tuomassa hitusen järkeä tähän suunnitteluhössötykseen 
Näillä sanoin toivotan vielä hääparille hurjasti onnea ja ihanaa kahta vuotta häiden suunnittelun parissa - olkoon nämä hetket elämänne parhaimpien tuntemusten joukossa <3JENNA
Mun paras sisko. MYÖSKIN MUN AINOO SISKO. Hahhah.
Jenna asuu Turussa mutta on se silti ihan siisti tyyppi. Se ei ikinä teininä ollu sellanen sekasotku niinku minä, ja se on musta vähän tylsää.
Jenna oli skidinä aika helposti höynäytettävä ja hölmö. Nykyään se on vähän liiankin fiksu. Käy välillä vähä ärsyttää. Miks sen pitää olla niin tasapainonen? Vaikka se on mua nuorempi?
No just siitä syystä mä pyysin Jennaa mun kaasoks.
Jenna on kauheen käytännönläheinen ja näppärä.
Se saa asioita aikaan. Eikä vaan haaveile.
Sen lisäks se tuntee mut ja mun oudon ja järjettömän ajatuksenjuoksun.
Jollain maagisella tavalla se osaa aina ajoittain takoa mun päähän järkeä.
Tuntuu aika helpottavalta. Jos häiden järjestelyn ohessa musta kuoriutuu todellinen pipipää, luotan siihen että Jenna osaa potkasta mua persuksille ja käskeä ryhdistäytymään.

Jennan kuvaus häähulluudesta:

Jannica, ihastuttava isosiskoni menee naimisiin! Kun sain kuulla tämän ilouutisen, hypin ilosta ja kiljahdin ehkä muutamankin kerran. Toi Jannica on ollut mulle sellainen salainen esikuva, kun se on aina vaan niin cool. Olin (ja olen toki edelleenkin) onnellinen sen puolesta kun löysi itselleen niin sopivan miehen kenen kanssa olla ikuisesti. Jannica ja Antti ovat onneksi itsekin huomanneet, että he vain kuuluvat yhteen.
Isosisko on aina isosisko, ja vaikka se huijasi multa parhaat GoGot muksuna, niin se on kuitenkin pelastanut mun hengen. Siis oikeesti pelastanut. Jannica on aina jakanut elämänohjeita, ja näyttänyt että kaikesta selviää. Jos ei muuten, niin ainakin punaviinin voimalla!
Hetkeäkään en epäröinyt, on ihan mielettömän suuri kunnia olla kaasona rakkaalle siskolleni. Kuten Tia (toinen kaaso - joka muuten on todella hyvä tyyppi) jo sanoikin, tiedän että järjestelyt sujuvat hienosti, ollaan me vaan niin tehokas ja hyvä tiimi  Eiköhän me saada hienot häät järjestettyä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa!