5. heinäkuuta 2014

Rillipää sanoo tahdon.

Mulla on ollut silmälasit viimeiset 17 vuotta. Ensimmäiset silmälasit käytiin äidin kanssa ostamassa Leppävaaran optikkoliikkeesta pitkällisien etsintöjen ja harkintojen jälkeen.
Ne oli tummanpunaiset metallikehykset, aivan kamalat.
Pidin niitä kuitenkin monta vuotta, seitsemänteen luokkaan asti, kunnes hävitin ne.
Tällä hetkellä mulla on neljät eri silmälasit, enkä osaisi kuvitellakaan käyttäväni piilareita.
Viime vuonna rohkaisin mieleni ja kokeilin piilareita. Tilasin kuukauden kestopiilarit ja ajattelin että ainakin nyt kuukauden käytän niitä ja sitten mietin asiaa uudelleen.
Käytin piilareita tasan yhden työpäivän verran, kahdessa osassa.
Puolilta päivin kävin rääpimässä piilarit veke ja piilouduin silmälasieni taakse.
Olo oli alaston ja jotenkin noh, vieras.

Kuva.

Häämeikkiä miettiessäni esteeksi muodostuu koko ajan silmälasit.
Jos päätän pitää silmälasit päässä, en päästä ketään lähellekään naamaani meikkien kanssa, hoidan homman itse. Mutta kuitenkin kovasti haluaisin että ammattilainen hoitaisi homman kotiin, eikä mun tarvitsisi pitkin iltaa miettiä että onko ripsivärit varisseet pitkin poskia.
Kuva.
Mitä tässä nyt sitten pitäisi tehdä? Meikkaajaa pitäisi alkaa kohta etsimään, jos kuitenkin päädyn ammattimeikkaajaan. Mutta en kyllä tähän asti oo ollut mistään vielä näin epävarma.

Kuva.
Kuva.

Silmämeikiksi oon ajatellut jotain tämän tyyppistä, tähänhän ei sovi silmälasit kovinkaan kivasti, varsinkaan jos tahtoo tuota varjostusta vähänkään dramaattisemmaksi.
Kuvitelkaapa itse tällainen silmämeikki ja nämä lasit siihen päälle?

Kuva.
Eh. Joo.
Tämä on kokeiltu sata kertaa. Ilman silmälaseja meikistä tulee hyvä, tarpeeksi muttei liikaa.
Sitten isket silmälasit päähän ja töttöröö, näytät ihan pandalta.

Miten te muut rillipäämorsiamet ootte ajatelleet hoitaa silmälasipolitiikan hääpäivänä?

6 kommenttia:

  1. Minullakin on silmälasit, mutta näin kesäaikaan pidän piilareita. Minulla on juurikin nuo day&night-linssit ja ole kyllä tykännyt.
    Vihille mennessä laitan piilarit. Silmälasien kanssa tehtävä meikki riippuu siitä onko linssit miinusta vai plussaa. Toisen kanssa tehdään vaalea ja toisen kanssa tumma, mutta en muista kumminpäin...
    Jos menisin itse laseissa naimisiin, niin etsisin niin ammattitaitoisen meikkaajan, joka osaa loihtia kauniin meikin, oli sitten lasit tai ei,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on vaan niin vaikea kuvitella itseäni ilman silmälaseja! :D
      Silmälasien kanssa meikatessa väreillä ei oo niinkään mitään väliä, ainakaan omassa tapauksessa, vaan juurikin se meikin jääminen sinne silmälasien taakse on se ongelma. Enkä usko että löydän ketään niin taitavaa. Olenhan ikuinen pessimisti :D

      Poista
  2. Täälläkin yksi morsian, joka on käyttänyt rillejä 14 vuotta. Olin pitkään ihan varma etten edes pysty laittamaan piilareita silmiin (olevinaan niin herkät silmät), mutta toukokuussa rohkaisin mieleni ja menin sovittamaan ja kyllähän se vaan onnistui! Eli todennäköisesti tulen hääpäivänä käyttämään piilareita, juurikin sen takia, että meikki pääsee oikeuksiinsa. Onko se sitten hassua hääpäivänä käyttää piilareita kun kuitenkin aina muuten käytän silmälaseja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mun pitää vaan jotenkin totuttautua omaan peilikuvaan ilman silmälaseja ja laittaa hääpäivänä piilarit! :)

      Poista
  3. Moikka!

    Teen opinnäytetyötä häämatkailun tulevaisuudesta. Olisin äärimmäisen kiitollinen jos ehtisit käydä vastaamassa netissä olevaan kyselyyni, se auttaisi tutkimustani valtavasti.

    Super iso kiitos etukäteen ja ihanaa kesää!

    kysely: https://www.webropolsurveys.com/S/766F9828CBB42149.par

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn vastaamassa! :) Ihanaa kesää myös sinulle!

      Poista

Sana on vapaa!