12. kesäkuuta 2014

Kaasojen mekot ja asusteet!

Taisinkin aikoja sitten mainita että kaasojen mekot ovat nyt hommattu.
Yllättävän pienellä vaivalla ja yllättävän halvalla juuri oikeat mekot löydettiinkin!
Pieni rajaus oli paikallaan,
sillä minä seison hääpuvussani tässä vieressä.

Mekot istuivat tytöille mielestäni upeasti!

Lähikuvaa mekkoon kuuluvasta vyöstä.

Tian pää on rajattu pois, sillä tyttö tuli lenkiltä suoraan sovittamaan mekkoaan.
Naamataulu, ei kuulemma ollut kuvauskunnossa ;)



Mekot ovat siis H&M;n tämän kevään mallistosta ja maksoivat päätä huimaavat 49,95 kappale.
Olin valmistautunut siihen että mekkoihin täytyisi tehdä jonkun sortin muokkauksia, mutta kappas vaan, mekot istuivat kuin valettu kummallekin!
Ainoa "muokkausta" vaativa osa on tuo vyö.
Tahdon ehdottomasti valkoiset vyöt tyttöjen mekkoihin.
Tällainen ihanuus löytyi Etsystä n. 65 euro hintaan.
Myöskin Etsystä, hintaa tosin vain n. 15 euroa.
Ja edelleen Etsystä, hintaa n.22 euroa.
Etsystä n. 28 euroa.
Mitä mieltä olette mekoista? Ja ehdottomasti haluaisin kuulla teidän mielipiteitä noista vöistä?
Mikä on paras? Mikä huonoin?
Itse tykkään tietenkin jokaisesta vyöstä, että valinnasta tulee varmasti helppoakin helpompi!

12 kommenttia:

  1. Noi mekot on kivat, en muistanutkaan miten kivat ne olikaan :o T. Meikitön kaasu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin! Voitte kiitellä luojaa etten valinnu jotain ihania pinkkejä hörhellyksiä ;)

      Poista
  2. Tosi kauniit mekot! Yksiolkaimisuudelle peukkuja :) Itse tykästyin tuohon ensimmäiseen vuöhön, jossa oli molemman väriset kukat. Vaikka kaikki on kauniita, niin ehkä teidän teemaan ja nimenomaan kaasoille itse valitsisin tuon ensimmäisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin tykästyin noihin juuri yksiolkaimisuuden (ja värin) takia, vaikka alunperin halusin täysin olkaimettomat :)

      Poista
  3. Ihanat mekot olette löytäneet. Näyttävät erittäin juhlavilta huokeasta hinnastaan huolimatta :) Itse pidän kahdesta ensimmäisestä vyöstä eniten, mutta hinnoissa on kyllä ihan uskomattomia eroja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Olin itsekin todella tyytyväinen mekkojen hinta-laatusuhteeseen. Tuo ensimmäinen on vissiin ollut eniten lukijoiden suosikki :) Löytyisiköhän tuon tyyppinen vähän huokeamalla hinnalla, tuntuu urpolta maksaa enemmän vyöstä kuin mekosta! :D

      Poista
  4. Todella nätit mekot ja näyttävät kivasti teemaan sopivilta. ;)

    VastaaPoista
  5. Tuo kaksivärinen vyö on paras! Luulisin, että jos omaatte yhtään kädentaitoja se onnistuisi itse tehden. Jostain käsityöliikkeestä tai nappikaupasta vaan sopivaa satiininauhaa ja kukkasia Ninjasta tai vastaavasta. Askarteluliikkeestä tai kukkakaupastakin saa kivoja silkkikukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Vaan kun ei omata kädentaitoja ollenkaan! Tosin mulla on kyllä yksi erittäin etevä ystävä, joka varmasti osaisi tällaiset taikoa tuosta vain! :)

      Poista
  6. Aika hassua että tätä edellisessä postauksessa kirjoitit ettet ikinä ostaisi n.s. Kiinapukua hääpuvuksi ja sen jälkeen ostat 49,90 € maksavat kaasonmekot HM;stä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, että jo oman kiinapukunsa ostaneena, sitä tahtoo puolustaa omaa ostostaan hinnalla millä hyvänsä. Silti en ymmärrä mitä hassua tässä on?
      H&M on maailmanlaajuisesti tunnettu ketju, jonka vaatteiden valmistuksessa ja työntekijöille maksamissaan palkassa ja olosuhteissa on/on ollut varmasti parantamisen varaa.
      H&M on varmasti tehnyt virheitä ja tekee niitä jatkossakin.
      Kuten tuossa aikaisemmassa blogipostauksessa sanoinkin, en aio ottaa kantaa tehtaiden siirtämisestä Kiinaan taloustuotannollisista syistä.
      H&M on kuitenkin iso brändi ja tästä syystä jatkuvasti suurennuslasin alla, toisin kuin nämä "hikipajat" joissa ebayssa ja muilla sivustoilla myytävät kiinamekot.

      Tuot mekkojen hinnan esiin, niinkuin olisin aikaisemassa kirjoituksessani yrittänyt antaa kuvan, että en ostaisi kiinamekkoa, koska "rahaa on".
      Missään vaiheessa en mielestäni edes vihjannut että en ostaisi kiinamekkoa tästä syystä. Tavoitteeni ainakin oli antaa ymmärtää ettei tuollaisen kiinamekon tilaaminen palvele ketään. Ei mekon alkuperäistä suunnittelijaa, ei sen lopullista tekijää, eikä välttämättä itse ostajaa.
      Jos tahtoisin antaa itsestäni kuvan että lähinnä uin rahassa, niin miksi olisin kirjoituksessani kertonut että hääpukuni maksoi 100€?


      Poista

Sana on vapaa!