18. kesäkuuta 2014

Tahdon! sinut kaasokseni.

"tuutko mun kaasoksi?"
Kysymys saatetaan esittää ohimennen yhteisellä kauppareissulla tai kahvittelun lomassa. Sen kysyminen saattaa jännittä tai sitten sen kysyminen tuntuu yhtä luonnolliselta ja helpolta kuin sen tärkeän ystävän kanssa vietetty aika.

Minä en oikeastaan pyytänyt kaasojani. Oli itsestään selvää, että Tia ja Jenna ovat kaasojani. Mitäpä sitä enää kyselemään. Keräsin tytöille kuitenkin Kaaso survival kitit, jotka heille annoin viime keväänä. Mielestäni tämä oli hauska tapa "virallistaa" heidän kaasoutumisensa.
Mutta jos olisin "joutunut" heitä pyytämään, olisivat nämä hauskat ideat joutuneet mietintämysssyyn:

Kuva.
Kuva.
Kuva.
Kuva.
Kuva.
Kuva.
Tuo palapeli on yksi mun suosikeista!
Kuinka hauska oliskaan lähettää se pahaa aavistamattomalle kaasolle. Mukanan voisi laittaa tyhjän palapelin, osoitteella varustetun kirjekuoren ja postimerkin ja kaaso voisi kirjoittaa tyhjään palapeliin vastauksensa ja laittaa sen postiin. Vähän jännitystä elämään.
Mitä te olette mieltä? Tarvitseeko kaason pyytäminen tällaisia eleitä vai riittäkö pelkkä kysyminen?
Miten te pyysitte kaasoanne?

2 kommenttia:

  1. Itse ihan vain soitin ja pyysin parhaat ystäväni kaasoikseni. Oletin, että molemmat vastaisivat kyllä, koska asiasta oli ollut ohimennen puhetta jo joskus ennen kihlausta. Vasta myöhemmin törmäsin tällaisiin erikoisempiin tapoihin pyytää joku kaasoksi, mutta itse koen, että ihan yhtä merkittävää pyytäminen oli ilman rekvisiittaakin :)

    VastaaPoista
  2. Yksi kaasoista oli itsestäänselvyys, sopimus joka tehtiin jo lukiossa. Toisia kysyin suoraan ja jälkeenpäon lähetin vielä korut heille.

    VastaaPoista

Sana on vapaa!