12. helmikuuta 2015

Tytöt bussilla Turkuun - pojat botskilla Tallinnaan!

Ensi viikonloppuna me hypätään kaaso Tian kanssa Onnibussiin ja hurautetaan Turkuun kaaso Jennan luo! Ja tietenkin osallistutaan Love Me Dohon!
LoveMeDossa muuten selviää jälleen kerran vuoden hääblogi! Odotan ihan super innolla, että mikä blogi tänä vuonna yltää voittajanpaikalle!
Toisin kuin viime vuonna, allekirjoittaneen blogi ei ole finaalissa. Häiden lähestyessä o-i-k-e-a-s-t-i koin, ettei aika ole riittänyt blogaamiseen ihan niin intensiivisesti kuin olisi voinut ja ettei paikkani ole finaalissa. En tiedä huomasiko kukaan, mutta en juurikaan pitänyt äänestyksestä meteliä.
Olen kuitenkin erittäin kiitollinen ja tahdonkin nyt tässä kiittää ja kumartaa jokaista äänensä antanutta! <3
Ehdokkaiden joukossa oli tänäkin vuonna loistavia blogeja ja lauantaina selviää, että mistä blogista tulee vuoden hääblogi 2015! Jännittää niin hirmuisesti finalistien puolesta! <3

Odotan kuitenkin itse tapahtumaa myös ihan hurjan paljon! Viime vuonna kokemus oli mitä loistavin ja odotan, että sama toistuu tänä vuonna! Ihana päästä myös vähän ulkoilemaan kaasojen kanssa Turun yöelämään! Can't wait!

AK ja Tia Tallinnassa.
AK ja systeri Lissabonin lentokentällä.
Pojat sen sijaan kurvaavat Tallinnaan juomaostoksille. Ja kyllä on ollut tekemistä tässäkin projektissa.
Miehet. Kaikki kestää ja jää viime tippaan. Ottaen huomioon sen, että tätä on suunniteltu viime syksystä ja ensimmäinen sovittu ajankohta tälle reissulle oli jo viime marraskuussa, on ehkä jo aikakin että tämä tosiaan tapahtuu!
Kunhan pojat kotiutuvat viinakuormansa kanssa, kirjoittelen hieman lisää meidän juomatarjonnasta ja määristä, tällä hetkellä musta tuntuu, etten oikein itsekään tiedä, että mitä sieltä on tulossa!


Loistava viikonloppu siis tiedossa!
Kai sä oot myös tulossa LMD:hen?

2 kommenttia:

  1. Yh ärsyttää kun en pääse. :( Hirmuisesti sitten raporttia paikalta! Ja ärsyttää myöskin että kerrankin koitin äänestää niin maan pirusti kaikkia seuraamiani blogeja ja se äänestysnappula ei tuntunut toimivan melkein koskaan! Avautuminen. :D

    VastaaPoista
  2. Innolla odotan tietoa juomatarjoiluista! Blogissani on muuten haaste sulle, käy kurkkaamassa :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa!