9. elokuuta 2014

Korviksia kaikille.

Huh huh miten ahkera mä oon ollut. 
Sillä aikaa kun Andy on ollut töissä laiskottelemassa, mä oon istunut koneella koko päivän ja pistänyt tätä hääideoita pursuavaa nuppiani ojennukseen ja suoltanut kaikki ideat koneelle, lähetellyt sähköposteja, selannut nettisivuja, tilaillut tavaraa ja suunnittelut lisää!

Kesälomalla me mietittiin hääjuttuja yhden hetken verran, kun vierailtiin Caisannin liikkeessä Raumalla. Ja tästä tapaamisesta intoutuneena, laitoinkin Kaisalle sähköpostia, että nyt pääsi käymään niin, että Andy ehdottomasti haluaa sen sormuksen jota heidän liikkeessään ihailtiin.
Caisanni Kaisa oli tuttu entuudestaan täältä blogi maailmasta. Kaisan ihana ideoita pursuavan blogin löydät täältä.
Andyhan halusi "ihan sellasen perus rinkulan jossa on yksi kivi, siinä sivussa". Metsästin tätä sormusta netistä, liikkeistä ja ihan joka paikasta mistä keksi. Ei sellaista ole. Onneksi sellaisen voi teettää!

Andyn sormuksesta intoutuneeta aloin etsimään itselleni ja kaasoille koruja. Ajattelin että sukellanpa nettiin ja tilaan jotkut ihanat korut meille kaikille. Kahdeksan tuntia myöhemmin, totesin että taidanpa sukeltaa betoniseinään. Ei löydy mitään, tai löytyy kaikkea. En osaa valita.
Joten mitäpä muutakaan, kun kysymään teidän neuvoanne!

Etsystä n. 35 euroa.

Etsystä, n.46 euroa.
Etsystä,  alle 20 euroa.
Tässä siis vaihtoehdot. Enkä osaa valita millään.
Mitkä on teidän mielestänne kauneimmat?

Ahdistuttuani tarpeeksi omista korvakoruistani, aloin etsimään tytöille korviksia.
No luck there either.

Etsy, n. 25 euroa.

Etsy, n. 33 euroa
Etsy, n. 46 euroa.
Siinä sitä ois pähkäiltävää.
En välttämättä tilaa koruja kuitenkaan Etsystä, tai muualtakaan netistä, jos ne löydän jostain muualta. Mutta pitää nyt yrittää päättää, että minkä tyylisiä koruja sitä alkaa bongailemaan.

Tytöille ei kaulakoruja tuu ollenkaan, johtuen mekon leikkauksesta, mutta itse tahtoisin kaulakorun. Sekin pitäisi vielä löytää.

Suuret on ongelmat.

4 kommenttia:

 1. Minulla on sukuvikana peritty kallis maku, mutta minkä sille voi, että hienoimmat jutut maksaa aina liikaa...? Molemmista, sekä sinisistä, että kirkkaista oli nuo 46€ arvoiset hienoimmat. Tai ovat nuo kaasojen 33€ tarkemmin katsottuna myös kauniit...
  Ehdotan, että otat kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki nuo miellyttävät kyllä omaa silmää, mutta yksikään ei oikein oli yli muiden. Mulla on kuitenkin edelleen vain kaksi korvaa, joten vaikka tilaisin nuo kaikki, se ei ratkaisi tätä ongelmaa :D

   Poista
 2. Ekat ja vikat on ihanimmat, kaikki vaaleat on kyllä ihania!

  VastaaPoista
 3. Samantyylisiä korviksia on Ninkan valikoimassa jos et jaksa jenkeistä asti tilata :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa!