8. elokuuta 2014

Blogitauko on ohi!

Kesäloma oli ja meni joten blogin hiljaiselo saa mennä myös!

Viimeistä kertaa palaan kesälomalta neiti-ihmisenä. Kaikki asiat tapahtuvat viimeistä kertaa, neiti-ihmisenä. Vielä se ei tunnu oikeastaan juuri miltään, mutta lupaan, että kevään lähestyessä alkaa alahuuli väpättää jo ajatuksesta että käytän perjantain saunavuoroa viimeistä kertaa, neiti-ihmisenä!

Häihin on aikaa 280 päivää, eli alle 10 kuukautta. Aika menee aivan, siis aivan liian nopeasti. Ei siitä nyt oikeasti ihan niin kauhean kauan ole, kun aloitin tämän blogin ja ihmiset sanoivat että olen hullu kun alan kaksi vuotta etukäteen suunnitella näitä kinkereitä.
Look whos crazy now.

Aika tohinalla saadaan tämä syksy pistää hääjuttuja kasaan (kuin myös hääbudjettia!) mutta onneks meillä on huipputiimi tekemässä tätä meidän kanssa. Mun on pakko tähän väliin mainita, että mä olen aivan super positiivisesti yllättynyt Andyn bestmanin toiminnasta ja asenteesta näitä häitä kohtaan!
Props!

Ensimmäisenä nyt syksyllä meidän on käytävä ottamassa meidän Save the Date-kuvat, ja tämä saisi luvan tapahtua ihan kohta just nyt heti piakkoin.
Kesällä oli niin ihana olla ajattelematta suuremmin mitään hääjuttuja ja keskittyä vain lomailemaan, mutta nyt sormet syyhyää päästä toteuttamaan niitä kaikkia kesän aikana päänupissa muhineita ideoita! Ja tietenkin päästä jakamaan niitä kaikkia ideoita teidän kanssanne täällä blogissa!
Vaikka blogitauko tuntuikin oikeasti ihanalta, tuli hetkittäin myös sellainen olo, että nyt kirjoitan tästä blogiin, HETI! Pidin kuitenkin suunnitelmastani kiinni ja pidättäydyin postaamasta mitään. Tauko on tauko!
But it's good to be back!
2 kommenttia:

 1. Tauko tekee hyvää! Mäkin monesti parin viikon aikana mietin joitain juttuja, että tästä on pakko kirjottaa blogiin, mutta kyllä kesällä pitää myös vain elää ja rentoutuakin ilman blogin tuomaa "taakkaa" vaikka se ihana harrastus onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hauska miten sitä jotenkin samalla on ihana pitää taukoa ja samalla tulee tasasin väliajoin sellanen fiilis että "tästä on pakko kirjottaa, NYT" :D
   Ihana oli olla kirjottamatta mitään, mutta ihana on taas palata tänne blogin äärelle! <3

   Poista

Sana on vapaa!