21. elokuuta 2014

Lisää listoja. To Do & Already Done.

Aikaa häihin 8 kuukautta 3 viikkoa ja 1 päivä.
Hommat on hyvällä mallilla, mutta tuhannesti on vielä tekemistä. Rauhoittaakseni omaa mieltäni, päätin käydä läpi jo tehtyjä asioita. Ja myös niitä tekemättömiä.

Juhlapaikka.
Aiheuttanut tähän mennessä eniten päänvaivaa. Ensin ei meinattu löytää mitään kivaa ja sitten kun löydettiin, meinattiin itse sössiä koko varaamishomma.
Soukan venekerhon upea palvelu ja meidän pantterin omaiset refleksit ja BOOM!
meillä on juhlapaikka!

Ruoka
Noin suunnilleen selvät. Andyn vastuulla pääosin, mutta kai mun täytyy toimia jonain virallisena valvojana. Menun suunnittelu on totaalisen kesken ja pää lyö tyhjää. Pitäisi varmaan tähänkin paneutua joku ilta ihan antaumuksella.

Avustajat
Omat kaasoni pyysin jo yli vuosi sitten, mutta viime keväänä saatiin myös Andyn BM:n mukaan remmiin. Huippu tiimi!
Hääpuku
Mun kakkospuku on keikkunut tädin vaatekaapissa jo yli puoli vuotta.
Ykköspuku on vielä löytämättä, ja tämä aiheuttaa kevyttä ahdistusta.

Ompelija
Löysin (onneksi!) tutun ompelijan joka on luvannut tehdä muutokset kakkoshääpukuun.
Stressasin tätä ihan älyttömästi. Enkä oikeastaan tiedä miksi.
 Tästä lisää blogissa myöhemmin

Kaasojen mekot
Löytyi vihdoin ja viimein. No okei, yhdet koemekot lähti palautukseen ja nää oli seuraavat mitä tilattiin. Eli aika helpolla päästiin. Mutta onneksi tämäkin on jo hoidettu!

Koristeet
Toivottavasti ainakin sillä vaatekaapit, kellarit ja joka nurkka pursuaa hääkrääsää.
Ei enää yhtään enempää.

Vihkijä
 Tästä lisää blogissa myöhemmin

Valokuvaaja 
 Tästä lisää blogissa myöhemmin

Videokuvaaja 
 Tästä lisää blogissa myöhemmin

Vieraiden kuljetukset
Onnistuin skippaamaan tarjousrumban kuljetuksien osalta, sillä tein duunin puolesta viime vuonna tarjouspyyntöjä varmaan sataan eri kuljetusfirmaan. 
Ykskaks sähköpostia ja sain varmistettua meidän

Sormukset
On onneksi valittu, muttei valitettavasti ostettu. Toisaalta, ostaminen on helppoa, visa vinkumaan ja voíla!Aika paljon on siis saatu jo aikaan. Aikaakin onneksi on, ettei tarvitse hyperventiloida ihan vielä. Tekemistä kuitenkin riittää, että ei tässä lomailemaankaan sovi alkaa..

Save the Datet
Kuvaukset ja kutsujen suunnittelu. Ahistaa.

Kutsut
Ahistaa vielä enemmän ku StD:t. Ei mitään hajua mistään.
Juomat
Yhdet maistiaiset ollaan pidetty ja se olikin todellinen suksee. Aivan kamalaa kuraa, joku muu kuin minä valitkoon nämä juomat. Ja sitten kun vielä aikataulut stemmais ja päästäis hakemaankin niitä.
Hääpuku
Mun ykköshääpuku. En osaa päättää enkä sitoutua yhteenkään pukuun. Kaikki on kivoja. Kaikki on kauheita. Ehkäpä jätesäkki?
Poikien vaatteet
Minkäänlaisia päätöksiä tän osalta ei olla tehty.
Harmaata? Tummansinistä? Liiviä? Rusettia? Kravattia? Henkseliä? Puvun kengät? Purkkarit? Lenkkarit? What?
En aio ottaa stressia, tulkoot hekin sitten jätesäkissä. Mätsätään hyvin.

Printattavat
Mulla oli mukamas hyvä suunnitelma tähänkin, mutta ei olekaan. En nyt tiedä että tehdäänkö nämä itse ja tulostetaan siellä kuuluisassa "jossain" vai viedäänkä oma suunnittelemat härpäkkeet painoon vai maksetaanko ihan rahaa jollekin että tekee tän kaiken meidän puolesta?

Kampaaja
Ei hajuakaan. Mä haluaisin niin kovin, että joku ihana ja taitava kampaaja uhraisi lauantainsa ja tulisi meille himaan laittamaan mun frisyyrin, mutta en oo ees ehtinyt kyselemään mistään.


Ja tähän päälle vielä X määrä sitä sun tätä pientä juoksevaa asiaa, jota ei osaa vielä edes ajatellakaan.
Toisaalta, näiden asioiden ylöskirjaaminen helpotti kyllä oikeasti. Ihan hirveästi on jo asioita valmiina, jos ei ihan loppuun asti valmiina niin ainakin aloitettuna tai toteutusta vailla valmiita.
Kyllä tästä vielä hyvä tulee.

Missä vaiheessa teidän valmistelut on? Mikä tuottaa tällä hetkellä eniten hengenahdistusta vai onko kaikki niin malliikkaasti että paperipussia ei tarvita?

Psst. Tietenkin blogger alkoi juuri nyt kiukuttelemaan ja en saa oikeaa asettelua tallennettua. Toivottavasti tästä nyt jotain selvää saa.

5 kommenttia:

 1. Meidän valmistelut... No, kaikkihan on minun päässäni järjestyksessä. :)
  Eikös se riitä? Ei sentään, pitopalvelu hommaamatta, booli miettimättä, bändistä ei hajuakaan, sään jumalat ovat kutsukorttikuviamme vastaan (ne pitäisi ottaa NYT!).. Kaikkea pientä. Onneksi nurkat on kohta täynnä silkkipaperi- ja suodatinpussikukkia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on sama tilanne StD kuvien kanssa. Nythetisamantien ne pitäisi ottaa, mutta valokuvaaja huitelee maailmalla eikä säätkään suosi. Mutta onhan sen oltava niin, että kun valokuvaaja astuu Suomen maalle, alkaa aurinko taas paistamaan ja me saadaan kuvat otettua tosta vaan! :D

   Poista
 2. Ihan hyvällä mallillahan teidän häiden suunnittelu näyttäisi olevan. Laskennallisesti hoidettuja asioita näyttäisi olevan melkein puolet enemmän kuin hoitamattomia :) Meillä on asiat paljon enemmän rempallaan, mutta onneksi meillä on aikaa vielä 11 kuukautta ja monet asiat hoituvat juhlapaikan puolesta. Tällä hetkellä ainoa asia, mikä ahdistaa on budjetti, mutta muuten olo on vielä aika zen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne, mutta jotenkin tuntuu että kaikki pitäisi saada tehtyä nyt heti samantien :D
   Budjetti muakin ahdistaa, mutta ollaan tehty aika näppärä säästö- ja hankintasuunnitelma, joten enää ei ahdista onneksi niin paljoa! :D

   Poista
 3. Meillä on toistaiseksi kaikki hyvin mallikkaasti ja hyvin aikataulutettuna ainakin mun päässäni. :D Häihin on kuitenkin vielä aivan valtavasti aikaa..teillä näyttää olevan kyllä hyvä to do lista :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa!