19. lokakuuta 2014

Joka morsiamen (ja miksei sulhasenkin) suosikki joululahja!

Aku Korhonen videography sekä Atelje Susanna Remander ovat kääräisset joulupukun konttiin aikamoisen paketin!

Syksy on melkein jo paketissa ja vääjäämättömästi lähenevä joulu tekee tuloaan. Jälleen alkaa vuoden suurimpaan kulutusjuhlaan valmistautuminen ja lahjalistojen laatiminen. Kuka saa ja jos saa, niin mitä? Ajattalimme ojentaa auttavat kätemme ja antaa pukille jotain ainutlaatuista jaettavaksi tänä jouluna. Valitettavasti tuotantoketjussa tapahtuneen virheen takia näitä paketteja saatiin valmistettua vain yksi kappale.

Käärimme pakettiin 1000€ lahjakortin mittatilaushääpukuun ja 800€ lahjakortin häävideokuvaukseen. Kilpailuun voi osallistua 8.-9.11.2014 Save the Date -messuilla Aku Korhonen Videographyn ständillä tai tuottamalla oman videon, jonka ohje löytyy alhaalta.

1. Kuvaa video booth -tyylinen video (yksin, yhdessä tai vaikka kaasojen kanssa)

2. Varusta se tägillä #vpj14 ja julkaise facebookissa (Muistathan asettaa videon julkiseksi)

3. Lähetä sähköpostilla yhteystietosi ja kerro missä ja milloin menette naimisiin, sekä millainen olisi morsiamen unelmien puku osoitteeseen aku.elias.korhonen@gmail.com

Arvovaltainen raatimme käy läpi tuotoksenne ja valitsee voittaja videon. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti jouluaattona. Palkinto on henkilökohtainen.

Terveisin
Aku Korhonen Videography & Ateljé Susanna Remande
r


Kaikki mukaan siis Save the Date tapahtumaan ja osallistumaan tähän huippu kilpailuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa!