8. lokakuuta 2014

StD:t tilattu, viiiiiimein!

Mä olen niiiiiiiiin helpottunut! 
Vihdoin ja viimein meidän StD-kutsut on tilattu ja mun ei tarvitse kuin odotella että postipoika kantaa ne meille himaan! JEEEES!

Tää on ollu aivan järjetön ja hermoja raastava projekti joka vihdoin ja viimein on ohi! Ennen kuin täysin antaudun sille ajatukselle, että meillä on vielä viralliset kutsut täysin miettimättä, mä aion nauttia tästä fiiliksestä niin pitkään kuin mahdollista! Sillä fiilis lähes tulkoon koko tän projektin ajan on ollut tämä:Kaikki kunnia ja glooria kuuluu mun ihanalle ystävälle Fridalle jota ilman nää kutsut ei olis ikinä valmistuneet! 
JesJesJes! Hyvä Frida!
 
Projekti Save the Date-kutsut on ollu meidän hääsuunnitteluiden tähän asti ehdottomasit veemäisin, raastavin, haastavin ja ärsyttävin projekti. Mä oon niiinniiinniin super onnellinen että tää homma alkaa olee taputeltu.
En edes halua ajatella, jos niissä kutsuissa onkin jotain vikaa kun ne tänne kotiin kannetaan.
Siinä kohtaa...

 
meikä luovuttaa.

Sormet ja varpaat ristiin että postikusti tuo mulle just eikä melkein StD-kortit!

5 kommenttia:

 1. Ne on ihan varmaan just niinkuin pitää :) *pitää peukkuja ja nyökyttää*
  Ihana mielikuva tuli tuosta alemmasta klipistä!

  VastaaPoista
 2. Oo miten jännää! Toivottavasti ne on sellaiset kuin pitääkin! Eiköhän ne ole! :)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi! Se on jännä, miten tällaiset yksittäiset projektit häiden järjestelyissä nousevat jotenkin muita vaikeammiksi ja alkavat oikein ärsyttää. Mutta aika voittajafiilishän se on kun ne saa sitten tehtyä. Nyt vaan sormet ristiin että kortit ovat täydelliset ja ei tarvitsisi saada Sheldoneita :)

  VastaaPoista
 4. Hahah miten voinkin kuvitella sut tossa jälkimmäisessä giffissä :D :D toivotaan et jäis vaan mielikuvituksen varaan eikä sun oikeasti tarvis tehdä noin!

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla, että saitte ne tilattua; en malta odottaa että esittelet lopputuloksen blogissa :)

  VastaaPoista

Sana on vapaa!