11. syyskuuta 2014

Paikka jossa sanomme tahdon.

Aloin taas pohtimaan, että onkohan valitsemamme kallio kuitenkaan paras mahdollinen paikka vihkimiselle?
Kallio on kauniilla paikalla, aivan juhlapaikan edessä, siitä on kauniit maisemat ja se on kaikin puolin täydellinen, paitsi- paitsi, ettei se ole.
Hyvä paikka se on, ehdottomasti.
Mutta kalliolla on erittäin vaikea saada tuoleja pysymään pystyssä ja minusta vanhemmille ihmisille täytyy olla istumapaikat. Kalliolle ei myöskään mitään telttoja pystytellä, joten sateen sattuessa iskeekin tenkkapoo.
Löytyisiköhän juhlapaikalta joku toinen sijanti, joka soveltuisi vihkitouhuihin paremmin?
Tässä siis vihkimiseen alunperin ajateltu kallio.


 Juhlapaikan takaa löytyisi tällainen tila, jossa vihkimisen voisi järjestää myös. Ihmiset mahtuisivat tuohon seisomaan, tuolit pysysisivät hiekalla pystyssä sekä se haaveilemani teltta olisi tuohon mahdollista pystyttää.
Ei sävähdytä mitenkään erityisesti, mutta ehdottomasit harkitsemisen arvoinen.



Aivan tuon äskeisen lokaation vierestä, myöskin juhlatilan takaa, löytyy tällainen aallonmurtaja(?) jonka päässä on pitkä laituri.
Laituri on ehdottomasit aivan liian kaponen vihkimiseen, mutta tuo aallonmurtaja on ehkä jopa tarpeeksi leveä. Ainoana pelkona mulla on se, että joku kaatuu tonne mereen.
Esimerkiksi minä itse!

Tulipa vihkiminen mihin hyvänsä, on sinne saatava ainakin vanhemmille ihmisille tuoleja, tilaa seistä sekä musiikkia. Näissä kahdella jälkimmäisessähän tuo musiikki tulee olemaan todellinen ongelma.
Ne sijaitsevat kumpikin suhteellisen lähellä taloa, mutta kuitenkin liian kaukana, jotta talon omaa äänijärjestelmää voisi käyttää. Ipad+kaiutin ei kauheasti houkuttele....
Kalliolla sen sijaan musiikkia voisi soittaa talon oman äänijärjestelmän kautta.

Ehkä pysyttelemme kalliolla.
Sateen sattuessa juhlat perutaan ja vieraita pyydetään häipymään.

No ehkä ei kuitenkaan.

Mitä te tekisitte?

3 kommenttia:

  1. Paikka kalliolla näyttää kyllä todella kauniilta. Itse vihkiminenhän ei kestä kovin pitkään. Meillä oli kirkkovihkiminen ja lyhyt kaava ja se oli 15 minuutissa ohitse. Sen ajan jaksaa nuoremmat häävieraat seistäkin ihan varmasti. Mutta miettikää ihmeessä se plan bii:kin, kun koskaan ei tiedä millainen ilma on!

    VastaaPoista
  2. Thank you for the auspicious writeup. It in reality was a leisure account it.

    Glance complicated to far brought agreeable from you!

    By the way, how could we keep up a correspondence?



    Feel free to surf to my page ... Mike Dillard

    VastaaPoista
  3. Meidät vihittiin kesällä juuri tuolla kalliolla, meri toimii upeana alttarina! Kun hääpari seisoo merelle päin samalla vieraat saavat ihailla maisemia. Saavuimme paikalle purjeveneellä pitkälle laiturille, häävieraat odottivat kalliolla tähyillen merelle. Terassin sivulla on tasaisempaa, johon saimme tuoleja vanhemmille ja lapsille. Muut vieraat seisoivat, siksi pidimmekin vihkikaavan lyhyenä. Ei kukaan valittanut seisoskelusta. Pikkuterassilla oli kitaristi ja laulaja omilla äänentoistovehkeillään esiintymässä, musiikki kuului hyvin sinne alas laiturille saakka kun saavuimme ja oli kuin piste i:n päälle <3 Sade meitäkin jännitti, mutta tuleepahan toimituksesta entistä nopeampi ;) Miten olisi varmuuden vuoksi vieraille kauniit sateenvarjot jos sade kovasti stressaa?
    Hyvän hääpaikan olette valinneet!
    H

    VastaaPoista

Sana on vapaa!