27. lokakuuta 2014

Save the Date-messut, mitä minä odotan?

Save the Date-tapahtuma on jo aivan nurkan takana!
Ensimmäistä kertaa järjestettävällä tapahtumalla on varmasti kovat paineet lunastaa kävijöidensä odotukset. Itse uskon vahvasti, että tapahtuma on menestys!
Aivan kuten Love Me Do joku debytoi tämän vuoden helmikuussa.
Erilaisille häätapahtumille on tilaista suomessa! 
Perinteisen häämessut ovat varmasti monien mieleen, mutta tällaiset rennot omanlaisensa tapahtumat ovat löytäneet paikkansa minun sydämestäni! Fiilis näissä tapahtumissa on jotenkin aivan erilainen kuin perinteisillä messuilla.


Eniten odotan tapaavani muita blogaajia kasvotusten, mutta koska tämä ei liity varsinaisesti tapahtuman sisältöön, niin jätetään tämä aihe postauksen ulkopuolelle ;)

Aku Korhosen ja Atelje Susanna Remanderin järjestämä jouluskaba on ehdottomasti ykkösenä listalla. Tähän on vaan pakko osallistua! Kukapa ei haluaisi voittaa mittatilauksena tehtyä unelmiensa hääpukua ja vielä hääpäivänsä videokuvausta?



Jotain käytettyä-tapahtuma tulee varmasti koluttua läpikotaisin, sillä ykkös hääpuku uupuu tältä morsiamelta edelleen! Tampereen häämessuilla piipahdin plaraamassa puvut nopeasti läpi, mutta aikataulullisista syistä, en ehtinyt niitä sen enempää ihmettelemään. Tämä vahinko otetaan takaisin Save the Datessa! Musta on ihana päästä näkemään puvut livenä! Oon selannut varmaan päivittäin tori.fitä ja huuto.nettiä sekä Facebookin erilaisia hääryhmiä löytääkseni sen täydellisen puvun itselleni käytettynä. Sen sijaan että sinkoilisin ympäri suomen maata sovittamassa mahdollisesti sopivia pukuja, ovat Jotain käytettyä tapahtuman ihanat tyypit kasanneet ne puvut mulle yhteen paikkaan jossa voin kätevästi nähdä ja sovittaa kaikki puvut kerralla!
Psst. Voit etukäteen käydä kurkkaamassa osan tapahtumassa esillä olevista puvuista täältä!


En tiedä miksi, mutta haluan ehdottomasti nähdä Anette Tillanderin suunnitteleman Vuoden sormuksen Fanny Rosen livenä!
Olen jo valinnut oman vihkisormukseni ja se ei ole edes yhtään tämän tyylinen!
Silti olen aivan lumoissani tästä sormuksesta ja tahdon nähdä sen, ehkä jopa sormessani? Onneksi mun kihlasormus on täysin tähän sopimaton, ettei tarvitse näitä sormussuunnitelmiakin laittaa viime hetkillä aivan uusiksi. Vaikka toisaalta, saahan niitä kihlasormuksiakin uusia...


Näiden lisäksi odotan ruokatarjoilua! Kamalaa, mutta totta! Love Me Don ainoat miinukset annoin ruokapuolesta ja odotankin suurella ruokahalulla (ullatuus) että minkälaisia herkkuja Save the Datessa on tarjolla! Ainakin Street Gastron pojat tarjoilevat herkkujaan! Näitä sandwichejä on pakko päästä maistamaan, koska tää on musta on aivan mahtava idea häiden iltapalan toteuttamiseen! Kärry pihalle ja kun vieraita alkaa huikoa, voileipäkärryltä hakemaan evästä ja juhlat jatkuu!
 

Paikalla on myös Foodiac, erilainen palvelu josta löydät itsellesi sopivat henkilöt loihtimaan täydellisen menun juhlaan kuin juhlaan! Mä joudun hetken aikaa itsekin ihmettelemään tätä palvelua heidän nettisivuillaan ja pakko sanoa, etten ensin oikeasti ymmärtänyt yhtään mistä oli kyse! Mutta hetken aikaa pähkäiltyäni, tajusin että hei, täähän on aika loistava keksintö!


Oikeastaan voisi sanoa, että eniten mä odotan kokonaisuutta. Sitä ylitse pursuavaa hämmenystä ja joka tuutista tursuavaa hääthääthääthäät fanfaaria!
Odotan sitä että saan uppoutua tähän ihanaan häämaailmaan jossa kaikki (ainakin messuilla, ei ehkä todellisuudessa, ainakaan koko aikaa..) on ihanaa, kaikki on mahdollista ja ennen kaikkea, kaikki palvelut ovat kätevästi käden ulottuvilla, samaan aikaan!
Saa kävellä koko päivän jalat kipeiksi kierellen erilaisten näytteilleasettajien ständeillä ja ihastua heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa. Istahtaa hetkeksi syömään tai vaihtamaan kuulumisia Häät-lehden Hääneuvolaan. Lähteä messuilta kotiin pää täynnä uusia ideoita, kädet mahdollisesti täynnä kasseja ja kantamuksia.
Sitä minä odotan.

Mitä te odotatte tulevalta tapahtumalta? Mikä näytteilleasettaja kiinnosta eniten?
Vai tuletko paikalle ilman suurempia odotuksia ja katsot mihin päivä vie?

1 kommentti:

  1. Mä olen lähdössä täysin takki auki-meiningillä liikenteeseen! Mun ihka ensimmäiset häämessut laatuaan ylipäätään, joten parempi lähteä matkaan ilman sen suurempia odotuksia :) Toki loistavaa fiilistä ja juurikin sitä hääthääthääthäät-euforiaa odotan!

    VastaaPoista

Sana on vapaa!