29. lokakuuta 2014

Hyvää huomenta aviomies.

Uusimmassa Häät-lehdessä oli White&Knight-blogin Pauliinan kokoama juttu miehille suunnatuista tuotteista. Jutussa oli vinkkejä bestmanin lahjaan, sulhasen pukeutumiseen ja huomenlahjaan. Jutun luettuani, tajusin etten ole uhrannut ajatustakaan Andyn huomenlahjaan.
Trendikkäät boudoir kuvaukset ei jotenkin iske joten kaikki variaatiot tästä ideasta on pois suljettuja.

Selasin internetiä aivan liian kauan ja kokosin tähän mielestäni parhaimmat ideat. Jotkut ideoista ovat ihan oikeasti hyviä ja toiset ovat hyviä ja silti ihan huonoja. Jo pelkästään tähän postaukseen ideoiden valitseminen oli ihan älyttömän hankalaa, enkä edes halua kuvitella mitä siitä tulee kun joku lahja pitää oikeasti valita. 
Here we go... 

Koska häämatka on edelleen meiltä hankkimatta, vääjämättä ajatus huomenlahjan ja häämatkan yhdistämisestä putkahti mieleen. Olisi ihana ostaa edes joku pieni reissu yllätyksenä! Heti häiden jälkeen, meillä ei valitettavasti olisi aikaa lähteä kuin korkeintaan Tukholmaan ja se tuntuu mielestäni liian arkiselta ja tavalliselta. Mutta muutama kuukausi häiden jälkeen voisimme pinkaista vaikka kuukaudeksi maailman ääriin. Tai jos ei maailman ääriin, niin vaikka meidän yhteiseen suosikkikohteeseen Portugaliin!




Nää on musta ihania ja jotenkin samalla niin ihanan turhia! 
Ajatuksena kiva, mutta mitä tällä oikeasti tekee? Ihan kun lompakkossa ei olis jo ihan tarpeeks kaikenmaailman plussa- ja s-etukortteja. 
Silti aika ihanat.




Jos sattuis ennen häitä olemaan lähemmäs 5000 euroa ylimäärästä
 (HAHAHAHAHAHHAHA. JEP)
nappulaa, niin hetkeäkään miettimättä ostaisin Andylle huomenlahjaksi tämän kellon

Kuva.
Valitettavasti näin ei varmastikaan pääse käymään, että jotain vähän edullisempaa olis ehkäpä syytä keksiä...

Josta päästäänkin Andyn toiseen kestosuosikkiin, lenkkareihin! Esimerkiksi uudet Star Wars lenkkarit olisivat varmasti erittäinerittäin mieluinen huomenlahja! Mutta....
 


selatessani näitä lenkkarihommia, mä sain vielä paremman idean...

Jos ostaisinkin meille yhteisen huomenlahjan? Nykyaikaiset tuulipuvut, eli mätsäävät lenkkarit?
Mä oon jo pitkään yrittänyt bongata meidän kummankin silmää miellyttäviä lenkkareita, tuloksetta. Mutta josko tässä seitsemässä kuukaudessa ehtis jotkut löytyä?


Mitä te aiotte hankkia miehillenne huomenlahjaksi vai aiotteko mitään? 
Jakakaa ideanna, jotta mä voin mahdollisesti varastaa ne!

2 kommenttia:

  1. Voi ei tuon Väiskin korvat. <3 :D Mutta tuo lenkkarit on oikeesti hauska idea! Mä vähän luulen että jos me vielä meinataan jotain huomenlahjajuttuihin tuhlata rahaa niin satsataan juuri yhdessä johonkin tommoiseen yhteiseen juttuun, sen sijaan että molemmat ostaisi toisilleen "vain jotain". :)

    VastaaPoista
  2. Noi lenkkarit ois kyl hyvä idea myös meille, mut en usko et meidän kummankaan tulis niitä käytettyä. Ellen sit hankkis jotain kunnon lenkkikenkiä, hmmm.. Mut jos vaan löydät teille sopivat niin mun mielestä toi on tosi hyvä idea :) Nuo kortitikin kyl hienoja, mut tosiaan ehkä vähän turhia? Ja tuo kello on myös hieno, eli jos tulee lottovoitto, niin sit ehdottomasti se :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa!