28. huhtikuuta 2013

Juomatarjoilu: skumppaa ja kaljaa?

Skumppaa ja kaljaa? Eikö kuullosta vähän tylsältä?
Vaikka käytännössä useimmissa häissä on juurikin skumppaa ja kaljaa tarjolla, ja niin varmasti meilläkin, mutta voisko niitä tuunata itse jotenkin vähän erilaisiks?

Meillä on muutamia ystäviä baarimaailmasta ja Antin vanha työkaveri on vissiin jonkun palkinnonkin juomien hölskyttelystä voittanut...
Tästä mä sain idean että häissä olis jo perinteeksi muodostuneen karkkibuffetin sijasta drinkkibaari, jossa olis tarjolla muutamia erilaisia drinkkejä jotka me oltais yhdessä suunniteltu jonkun alan ammattilaisen kanssa.



Tää tietenkin vaatis että joku olis tekemässä niitä drinkkejä, tai että drinkkipöydällä olis ohjeet kuinka jokainen drinkki tehdään. Eli jokainen sais tehdä itse omat drinkkinsä.
Ehkä tätä pitää vielä miettiä hieman... :D



Samoin tavallisen kuohuvan tilalla ois musta kiva tarjota jotain erikoisempaa. Reseptejä erilaisiin shamppanja pohjaisiin cocktaileihin löytyy muutamia ihan hyviä, tämän hetkinen suosikkini Midori shamppanja johon tulee siihen Midori-likööriä ja shamppanjaa.
Midori-liiköri on meloniliiköriä ja vihreää, mutta Midorin tilalla voi varmasti käyttää mitä tahansa muuta itseä miellyttävää liiköriä.


Tähän on ilmeisesti lisätty vielä jotain syötäviä hileitä, aika hauskan näkönen :)

Kuvat täältätäältä ja täältä.

2 kommenttia:

  1. Karkkibuffet forever!! Vihreitä karkkeja? ;)

    VastaaPoista
  2. Haha :D no ehkä sitä pitää vielä harkita... karkkibuffa on vaa jotenkin niin... käytetty? Jälkiruokabuffahan meille tulee kyllä! ;)

    VastaaPoista

Sana on vapaa!