27. huhtikuuta 2013

Muisto meistä teille.

Noh, koska hylkäsin nyt ajatuksen yllätyksestä joka tapahtuisi tänään, ehdin selailemaan noita häälehtiä ja internetiä tarkemmin.

Haluaisin antaa vieraille muiston meidän häistä josta olis oikeasti jotain "hyötyä".
Hääkarkit ei tuu olemaan meidän juttu. Hääkarkit on jotenkin banaaleja. Enkä siis tarkoita että hääkarkit olis huono idea, jokainen tyylillään! Mutta mä haluaisin antaa meidän vieraille jotain, mistä ne vois muistaa meidän häät vielä häiden jälkeenkin! Ja samalla kuitenkaan en halua antaa mitään typerää krääsää jolla kukaan ei tee mitään!

Martha Stewartin nettisivuilla on ideoita vaikka millä mitalla. Tää on oikeesti aika huvittavaa, mä en oo yhtään "Martha Stewart"-ihminen mutta noi sen nettisivut on musta täynnä hyviä ideoita! Marthahan on laittanut useista ideoistaan jopa videoita tonne sivuilleen ohjeeks että miten esimerkiks voi itse tehdä pöytäkoristeet kukista. Not my cup of tea, palkkaan mielummin floristin ja saan rahoilleni vastinetta kuin ostan kalliita kukkia jotka auttamattomasti turmelen taitamattomuudellani.

Kuva täältä.
Tää on musta ihana idea. Ja vaikka en itseäni mitenkään eko-ihmisenä pidäkkään, ajatus siitä ettei tää kuormita ympäristöä juuri mitenkään, kutkuttelee kovasti!
Tää olis myös vieraille helppo! Ne jotka tahtois siemenet istuttaa, istuttais ne! Ja ne ketkä ei, heittäis hyvällä omalla tunnolla ne roskiin! Tää olis myös suhteellisen edullinen ja helppo toteuttaa!
Kuva täältä.
Nämäkin ois ihania. Nää on siis paperimassasta muotilla tehtyjä "siementyynyjä" jotka voi sellaisenaan upottaa multaan! Aivan ihana idea!
Ainoa mikä mua näissä kaivelee on se että miten ihmiset tajuaa mitä nää on? Tottakai näihin tulis joku lappunen kiinni, mutta mihin, miten, millä? Ajattelin itse että näitä vois käyttää niinä lappusina eikä itse lahjana...

Toinen mitä olin ajatellut oli mausteet. Joku maustesekoitus (siis kauniissa rasiassa/pullossa/tms muutamaa eri maustetta kerroksittain. Tai sitten vain yhtä maustetta. Esim Lime-Pippuri vois sopia meidän väriteemaan aika kivasti :)
Ainoa ongelma on se, että mausteet on ihan älyttömän kalliita! Ja se määrä mitä niitä tarvittais!

Kuva täältä.

Tai hunajaa? Siihenhän sopis joku tosi lälly "runo" kylkeen... "Isn't life sweet?" tai "Thank you Sweetie for making our day". Aika monessa kuvassa mitä netistä löysin luki "Meant to Bee." Menee jo ihan liian lällyks :P

Kuva täältä.
Minkälaisia lahjoja te ootte antaneet tai ajatelleet antaa vieraille? Ajatuksia ja omia ideoita? :)



2 kommenttia:

  1. Me tullaan olemaan vähän tylsiä ja annetaan ne hääkarkit. Pinkkejä, tinakuorisia suklaasydämiä. :') Toi hunaja on hauska idea!

    VastaaPoista
  2. Oon kans innokkaana parvekepuutarhurina liputtanut pitkään tuollaisten siemenpussukoiden nimeen, mutta toi paperimassa on ihan loistava idea!

    VastaaPoista

Sana on vapaa!