16. huhtikuuta 2013

Kaikki menee hyvin kun hyväksyt ettei kaikki välttämättä mene hyvin.

Googlailin äsken huvikseni "kamalat häät" ja "hirveät häät".

Jestas.

Kaikista inhottavinta mun mielestä oli se kun ihmiset valitti siitä ettei häät ollee sellaiset kun he olisivat halunneet!
Anteeks kuka siellä taas menikään naimisiin ja kenen suuri päivä se olikaan?

Okei, olis mustakin kauheeta olla häissä jossa ei esim tarjoiltais alkoholia ollenkaan. Jostain uskonnollisista (?) syistä mä vielä tajuaisin sen, mutta ettei tarjota alkoholia ettei vieraat olis niin kännissä?
Kiva että luotto häävieraisiin on yhtä korkea kuin kolme vuotiaaseen...

Tai jos häissä ei olis yhtään mitään ohjelmaa. Ei siis häätanssia, ei mitään leikkejä, ei puheita, ei mitään.
Oishan se tylsää istua monta tuntia tekemättä mitään, ilman että mitään tapahtuu.
En mäkään ole mikään tuolileikkien ja sokkoleikkien suurin ystävä, mutta kyllä mun mielestä häissä pitää jotain ohjelmaa olla. JOTAIN.
Häätanssi ja esim hyvät puheet on jo hyvä alku!

Tavallaan mä en ymmärrä hääleikkien vihaajia?
Vihaatteko te itseänne oikeasti niin paljon ettette voi vähän hassutella, aikuiset ihmiset?

Miten ihmeessä kukaan voi järjestää häät joissa kaikki viihtyy?
Häiden pitäis olla samaan aikaan hauskat, mutta ei aktivoida vieraita leikkeihin mitenkään, eikä hääparikaan sais oikeastaan leikkiä mitään, koska se on noloa.
Juhlat ei sais olla liian pitkät, koska pitää päästä äkkiä kotiin. Mutta sit taas jos vieraat lähtee 20.00 kotiin, niin se viestii siitä että juhlat oli ihan perseestä.
Ruoka ei osaa olla mitään gourmet fine diningia, koska se on pröystäilevää ja noloa, mutta karjalanpaisti on liian "rahvasta".
-Siis tää käsittämätön sana jota käytetään esim kaksplus.fin keskustelupalstalla koko ajan...? Hohhoh.
Hääkakku pitää olla hieno ja upea, mutta samalla sen pitää olla perus kerma-mansikkakakku.
Häävalssit on tylsiä ja vanhanaikaisia, mutta kaikki parin itsekeksimät tai persoonallisesti muokkaamat häätanssit on teennäisiä, eikä ne oikeasti oo kovin hauskoja.  
Lahjaks ei saa pyytää mitään kallista. Siis yli 20 € maksavaa. Ja jos pyytää rahaa, on ahne ja pihi.
Hääkuvien ottaminen pilaa vieraiden päivän. Jos kuvat otetaan vihkimisen jälkeen, joutuu häävieraat odottamaan ja se on törkeetä. Jos kuvat otetaan ennen vihkimistä, ei ne oo hääkuvia. Eihän ne olleet naimisissa kun ne kuvat otettiin!
Onneks tää on sellanen kohta joka ei koske meitä. Meidät kun vihitään avioliittoon maistraatissa 15. päivä ja hääjuhlaa vietetään 16. päivä. Hahaa! IN YOUR FACE WEDDING CRITICS!
Jo pikainen tutkimus internetin ihmeelliseen ja loppumattomaan häämateriaaliin, paljastaa ettei täydellisiä häitä voi järjestää. Aina on joku tädin mies tai naapurin Keke jolle ei mikään kelpaa.
Ja onneks sillä ei ole mitään väliä.
Äsken kun mä luin noita kauhutarinoita, mä naureskelin Antille ääneen että hohhh, kuunteles kuinka kamalasti tää näiden päivä on menny!
Kunnes luettuani tarpeeksi melkein itku kurkussa (mulla on kuumetta okei? en yleensä pillittele!) ja tippa linssissä vinguin Antille että mitä jos meidän päivä menee yhtä pilalle?
Onneks sit yksissä tuumin tultiin siihen tulokseen, että meidän hääpäivän onnistumista tai epäonnistumista ei onneks käydä läpi kaksplussan keskustelupalstalla vaan tässä meidän koti sohvalla.
Tärkeintä on se että saadaan kaikki tärkeät ihmiset ympärille, päästään naimisiin ja että meille jää juhlista hyvä mieli.
Pieni itsekkyys on tervettä.

-Jannica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa!