13. tammikuuta 2015

Jotain sinistä ja lämmintä.

Tänään aamulla oli satanut aivan luvattoman paljon lunta. Ennen tällainen asia ei olisi mua liikkuttanut juurikaan, autoa olisi saanut putsailla hetken pidempään, mutta muuten lumen tulo ei kauheasti päivääni olisi vaikuttanut. Vaan toisinpa on nyt, kun kotinamme toimii paritalo jossa lumityöt tehdään puoliksi naapurin kanssa. Naapurin joka viettää tällä hetkellä lokoisia lomapäiviä Ecuadorissa.

Jaoimme lumityöt Andyn kanssa reilusti, minä lakaisin kuistin ja Andy hoiti loput, toimiva diili.
Siinä kuistia lakaistessa muistin jälleen kerran, etten vieläkään ole saanut ostettua neuletakkia hääpäiväksi.  Joten päästyäni sisälle lumitöistä aloin kaivelemaan internetistä mahdollisesti sopivia neuletakkeja jotka voisin raahata mukaani kun menen sovittamaan hääpukuani.
Vaihtoehtoja onneksi löytyi aika paljon, mutta niistä topkolmosen valitseminen osottautuikin hieman hankalammaksi hommaksi...
Joten teinkin panosta, pihistä ja kultainen keskitie topkakkoset.

PANOSTA



Peter Hahnin cashmereneule 229€


Gantin palmikkoneule 129€


PIHISTÄ

Only 20,95
s. Oliverin neuletakki 39,95€



KULTAINEN KESKITIE
IKI neuletakki (alennuksessa) 83€
Gwhite Wrap-around neule 79€

Vielä en laittanut mitään tilaukseen vaan jätin jälleen kerran tämän asian hautumaan mieleen. Kaikki ylläolevat neuleet ovat "ihan kivoja" mutta yksikään ei ole sellanen että nythetimulletämäjaäkkiä.
Tarjontaa kuitenkin on, joten jään odottelemaan sitä täydellistä tulevaksi vastaan.

Tuossa etsiskellessäni neuleita, tajusin ettei toukokuussa välttämättä ole vielä mikään neulekeli, vaan voi olla oikeasti aika viileääkin.
Joten neuletakin lisäksi täytyy laittaa hankintalistalle joku paksumpi takki tai muu viritelmä, etten jäädy jos niikseen tulee.

Mitä te muut kevään morsiamet aiotte laittaa hääpuvun kanssa siltä varalta ettei olekaan helteistä ja kolkyt lämmintä?

1 kommentti:

  1. Hyvä kysymys. Asia on joskus käynyt mielessä, mutta en ole kertaakaan vielä ryhtynyt etsinätoimenpiteisiin. Tuntuu jotenkin niin hankalalta aiheelta.

    VastaaPoista

Sana on vapaa!