11. tammikuuta 2015

Meidän hääkutsut

eivät vielä valitettavasti pääse teille asti esiteltäväksi, sillä ne ovat vielä työn alla!
Mutta halusin kirjoittaa hieman siitä minkälaiset kutsut meille tulee ja vinkata aivan mahtavasta Jenora Designin Jennistä.

Teemamme mukaisesti, meille tulee hyvin merihenkiset kutsut. Ripauksella huumoria (sitä hyvää huumoria) ja rentoutta.
Väreinä tummansinistä, valkoista ja kenties harmaata.
Oikeasi, jos nyt rehellisesti puhutaan, meidän hääkutsut on vielä sillälailla vaiheessa, etten mä oikein itsekään tiedä minkälaiset niistä tarkalleen tulee.
Tää on asia jota esimerkiksi As long we're happy-blogin Anniinassa kadehdin! Anniinalla on ihan käsittämätön taito tietää tasan tarkalleen mitä se haluaa ja miten se toteutetaan.
Sitten oon mä joka tiedän suurin piirtein ehkä mihin suuntaan haluaisin mennä, mutta miten, millä, milloin, miksi ja kenen kanssa sinne mennään on viimeiseen asti suuri kysymysmerkki.

Tiedän suurin piirtein minkälaiset kutsut haluan. Mitä värejä niihin olisi hyvä lätkiä ja suurinpiirtein minkälaisia fontteja. Tai no, emmä niistä fonteista tiedä mitään.
Ja juuri tästä syystä mun mielestä Jennin kanssa on ollu ihana suunnitella!
Jenni ei hermostu kun en osaa päättää, unohdan vastata sähköpostiin
(unohdan maksaa varausmaksun ajallaan, supernoloa!!) tai kun jään vatvomaan jotain yhtä lausetta kolmeksi viikoksi. Silloin Jenni vain muistuttaa deadlinesta ja siitä koska hommien pitää olla hanskassa.
Jenni ehdottaa itse asioita ja tuo hyviä (multa täysin unohtuneita!) pointteja julki ja pitää muutenkin huolen siitä että homma pysyy paketissa, vaikka mä aina välillä sekoilisinkin.


Kattokaa nyt miten ihanan ideataulun Jenni oli meille tehnyt ja kaiken tän hän oli saanut irti mun erittäin sekavasta selityksestä josta en varmasti enää itsekään saisi tolkkua. 
Kaikista eniten mua naurattaa edelleen tuo sydän jonka päällä on raksit.
Ei sydämiä, ehdottomasti ei yhtä ainuttakaan sydäntä! :D

Innolla ja jännityksellä odotan maaliskuuta jolloin kutsujen pitäisi olla valmiita!
Sitä ennen pitäisi valita fontit, tarkistaa infotekstit ja vaikka mitä muuta...
Joten taidanpa tästä lähteä etsimään niitä fontteja jotta, saataisiin tämä homma kunnilla loppuun!

Lopuksi mun on pakko udella, miten muut toteuttaa kutsuprojektinsa?
Tilaatteko graafikolta, teettekö itse, tilaatteko valmiit graafiset kutsut?
Mitä muita vaihtoehtoja enää on?
Aiotteko pihistää vai panostaa kutsuihin?
Mukaileeko kutsut teidän teemaa?
Kertokaa!

Pssst. Muistakaa käydä äänestämässä vuoden 2015 hääblogia!
Kliketiklik!

7 kommenttia:

 1. Meille tulee graafikon suunnittelemat kutsut (ja myös muut häämatskut) koska i-n-h-o-a-n askartelua! :D Tai ei, en oikeastaan inhoa askartelua, vaan yleensä niitä paskarteluja jotka omin pikku kätösin lopulta saan aikaiseksi. Joten säästän hermoni, jätän pitsien liimailut muille ja sujautan kuoriin valmiiks suunnitellut ja painetut kutsut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja ihanalta näyttää teidän luonnokset! :) Tosi kiva väripaletti, ei ois käynyt itellä mielessäkään parittaa limenvihreää merihenkisiin sävyihin mutta vitsi miten hyvältä se näyttääkin!

   Poista
  2. SAma homma! Mä IIIIIINHOOOOAAAN! ASKARTELUA! Ja sen takia meillä onkin suunniteltu hommat niin, että sitä olis mahdollisimman vähän :D

   Poista
 2. Merihäät on aiheena niin ihanan inspiroiva! Viime aikoina oon tehnyt aika paljonkin kutsuja yhdistelmällä navy + lime ja musta se on ihan perfect match ja lopputulos kivan raikas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin taas tuosta yhdistelmästä, vaikka se hetki sitten tökkikin! :D Juuri sopivan keväisen raikas! :)

   Poista
 3. Teillä on niin ihana teema, että kutsukorteista tulee varmasti todella upeat :) Me tehdään kaikki paperituotteet itse, tai suunnittelen ne itse ja lähetän painoon. Kauheasti vaan tässä vaiheessa murehdin sitä, että miten saan tehtyä ilmeestä yhtenäisen. Mieli kun muuttuu sen verran nopeeta tahtia, että tulee olemaan vaikeaa tehdä ohjelmalehtiset ynnä muut samaan tyyliin kuin kutsukortit. Tietenkin aion yrittää tehdä ne samaan aikaan, mutta jossain vaiheessa tekee varmaan mieli suunnitella paperituotteita uudelleen, kun löydän jostain jonkin ihanan ispiraationlähteen. Save the Datet meillä nyt on ihan eri luokkaa kuin miltä häät yleisesti tulee näyttämään, mutta ehkäpä se ei haittaa. Tuleepahan yllätyksenä sitten meidän häiden ilme kun kutsut vieraille saapuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä itsekin pidän meidän teemasta koko ajan vaan enemmän ja enemmän!
   Tuo limen vihreä tökki vielä hetki sitten ja mietin että jätettäisiinkö se kokonaan pois, mutta nyt kun taas kovasti kevättä odottelee, se alkaa tuntua vaan paremmalta ja paremmalta väriltä :)
   Mäkin mietin joskus että tekisin kaiken itse, jollain kuvanmuokkausohjelmalla vaan huiskisin, kunnes tein puoliksi itse meidän Std:t ja ne ei todellakaan ollet aivan sellaiset kuin olisin halunnut... :D

   Poista

Sana on vapaa!