26. tammikuuta 2015

Maistraattimurskinat hoidossa!

Hetki sitten kyselin ideoita mihin mennä syömään ja kohottamaan maljat maistraatti vihkimisen jälkeen? Selasin nettiä ja luin arvosteluja, yritin olla avoimin mielin liikenteessä, mutta tuloksetta.
Se, ettei tiedä mitä haluaa, ei yleensä ainakaan helpota tilannetta.
Ravintola on nyt kuitenkin pitkällisen vatkailun jälkeen varattu ja me kohotamme maljat tuoreina rouvana ja herrana Ravintola Loisteessa!
Koska vihkimisemme on jo kello 11.00 oli vaatimuslistalla hyvä lounas. Ja koska meillä on kiire koristelemaan juhlapaikkaa löytyi vaatismuslistalta myös hyvä sijainti.
Atmosfääri ja ravintolan fiilis olivat kysymysmerkillä varustettuja, mutta Loiste avasi nekin kysymysmerkit ja paikka oli valittu!

Mitä mieltä te olette Loisteesta? Sopiiko avioliiton ensi ruokailuun? ;)

3 kommenttia:

  1. Me oltiin pikkujouluissa Loisteessa, ja kokemus ei ollut todellakaan hyvä :/ Toki meitä oli siellä noin sata henkilöä, mutta ison ravintolan olisi kyllä luullut sellaisen handlaavan, varsinkin kun kaikilla oli sama menu. Ruoka oli kylmää, ja siinä vaiheessa kun ensimmäiset olivat syöneet alkuruokansa, saivat viimeiset sitä vielä odotella, ja sama toistui jokaisen ruokalajin kohdalla :s Mutta toivottavasti teillä toimii palvelu paremmin ja saatte maistuvaa ruokaa juhlistamaan teidän avioliittoa (kuulostaapa kauheen viralliselta? :D) :)

    VastaaPoista
  2. Olen ollut kolme vuotta sitten samaisessa paikassa häissä. Kaikki toimi vieraan näkökulmasta hyvin, mutta tietty kyseessä oli buffet-tarjoilu!

    VastaaPoista
  3. Mä oon ollut nimenomaan lounaalla Loisteessa, ja se on hyvä! Erityisesti jälkkäri oli suussasulava, mutta salaateissa ja pääruuassakaan ei mitään vikaa. Eli hyvän paikan valitsitte! Ja ennen lounasta voi käydä juomassa vaikka jotkut skumppa-aperitiivit siinä terassilla :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa!