22. marraskuuta 2014

Morsiamen hiuskriisi laantuu?

Hiuskriisi alkaa ehkä olla takana päin?
Kysymysmerkki, koska ei se kokonaan vielä ohi ole.
Tällä hetkellä pystyn elämään kuontaloni kanssa, ilman että tekisi mieli joka kerta peiliin katsoessa vetää itsensä kaljuksi.
Mutta en mä silti tyytyväinen ole.
Vajaa kymmenne askorbiinihappohoitoa, pari Hari Color Removeria ja siihen päälle vielä 3-4 vaalennusta ja avot, tukka on kamalassa jamassa.
Okei, ei onneks niin kamalassa kuin se vois olla, mulla on aika vahva ja kestävä hius, mutta on tää letti parempiakin päiviä nähnyt.

Rääkkäyksessä kärsinyttä takkukasaa yritän lepytellä viikottaisella kookosrasvanaamiolla, joka tuntuukin toimivan aika hyvin. Varsinkin jos naamion muistaa laittaa muutama tuntia ennen saunaa.
Ehkä tästä vielä morsiamen tukka saadaan.

Havainnollistaakseni tämän rääkkäyksen vaihe vaiheelta, tässä kuvamateriaalia:

Viime keväänä mentiin aika mustalla.

Vaaleampaan kohti.

Save the Date-kuvauksista.

Ja kultaista keskitietä ei
Jannican maailmasta löydy, joten tadaa!

Koko vuoden kirjo kollaasina.

Aikamoisen rääkinhän tuo kuontalo on läpi käynyt.
Onneksi tajusin tehdä tämän nyt, enkä ensi keväänä.

5 kommenttia:

 1. Sullahan on vielä ihan hyvä tilanne! En tiedä mitä tälle pehkolle oikein tekisi kun haluaisin kuitenkin jättää mahdollisimman paljon volyymia hääpäivää varten. Sulhokin tykkää enemmän pitkästä kuin lyhyestä mutta eipä tämä huonokuntoinen hamppu mitenkään erityisen kaunista ole. Onko tuo mainitsemasi kookosrasva muuten ihan sitä itseään eli pelkkää kookosrasvaa vai jotain erityisesti hiuksille tarkoitettua tavaraa?

  T: Uusi lukija ja syysmorsian 2015

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kookosrasva on ihan sitä itseään ja ihan huipputuote! Toimii noin sataan muuhunkin vaivaan kuin kuivaan hiukseen, oikea monitoimituote! Ja vinkkinä vielä, ettei kookosrasvaa kannata ostaa mistään luontaistuotekaupasta tms. erikoiskaupasta. Aasialaisista ruokakaupoista sitä saa alle puoleen hintaan erikosikauppojen hinnoista! :)

   Ja huippua saada uusia lukijoita ja uutta luettavaa! :)

   Poista
  2. Haa! Hyvä vinkki! Täytyypä siis suunnata aasiakauppaan. Vanha kämppikseni käytti juurikin kyseistä kookosrasvaa ihonsa rasvaamiseen ja kissani tykkäsi mennä nuoleskelemaan sitä kämppiksen jaloista... :D

   Poista
 2. Hyvältähän tuo näyttää ja öljyhoidot kuulemma auttaa tuohon kuivuuteen. Silti, I feel you! Tummatukkaisena olen kulkenut melkein puolet elämästäni ja nyt tuli allergisten oireiden vuoksi stoppi hommalle. Tätä tukkaa ei enää värjäillä.

  Askorbiinihappohoitoa olen käyttänyt kahdesti ja aika hillittyä on ollut muutos, mutta jotain kuitenkin. En ole kovin kauaa uskaltanut ainetta päässä pitää. Millaista aikaa olet itse käyttänyt?

  Positiivisena yllätyksenä olen huomannut sen, ettei oma värini olekaan niin kamalan tylsä kuin olen aina kuvitellut. Sävyttävillä hoitoaineilla siitä saa varmasti ihan kivan, kunhan tästä tummasta väristä pääsisin ensin eroon. :)

  VastaaPoista
 3. Yllättävän hyväkuntoisen näköisenä todellakin pysynyt, eihän sulla ole hätäpäivää! :D (nimim. vuosia sitten itse mustasta platinablondiksi vetäneenä, hyvä että oli yhtään hiusta päässä sen jälkeen..) Sattuu sulle tosi hyvin toi pehmeä nykyinen väri!

  VastaaPoista

Sana on vapaa!