26. marraskuuta 2014

Save the Date tapahtuman purku

Better late than never, right?

Pari viikkoa sitten Kaapelitehtaan Merikaapelisali pursusi morsioita, sulhasia, heidän avustajiaan sekä upeita näytteilleasettajia.
Atelje Susanna Remander

Aku Korhonen Videography

Näillä kahdellahan oli ehkä messujen paras idea! Osallistu kilpailuun kuvauttamalla itsestäsi, avustajistasi tai kestä vaan, upea video ja voit voittaa sekä 1000 euron hääpuvun toteutuksen JA häidesi videokuvauksen!


Mayra


Ihana vintage puku, jonka tekijästä
mulla ei ole hajuakaan.
Taisi olla koristeena jonkun hotellin
ständillä.

TriLogia



The Art of Cakes. En kestä ku nää niiden kakut on nii ihania!


Mayran suklaita, näitä olisin ostanut, jos
niitä vaan olis mulle myyty...
Pienenä miinuksena se, ettei kaikkia tuotteita voinut
ostaa...
Kävin myös kurkkaamassa Jotain Käytettyä tapahtuman valikoiman silmät kiiluen, josko se minun unelmien pukuni olisi sieltä löytynyt!
Ei löytynyt.
Ja nyt ropisee miinuksia.
Viimeksi kävin Tampereen häämessuilla kyseisessä tapahtumassa ja sama homma oli sielläkin. Hääpukuja ei ole jaoteltu mielestäni mitenkään järkevästi. Lähinnä mallin mukaan jos sitenkään.
Mielestäni koon mukaan jaottelu olisi noin sata kertaa fiksumpaa. On jotenkin turhauttavaa selata kolme sataa mekkoa, jotka on kaikki ihan väärän kokoisia.
Olisiko tässä kenties hieman kehittämisen varaa?

Messuseurana mulla oli Andy ja Andyn bestman. Messuseura oli omalla tavallaan loistavaa, mutta sanotaanko nyt vaikka näin, että LoveMeDohon ei tarvitse poikien osallistua.
Onneksi Korppu tuli meidän kyydillä paikan päälle hengaili meidän kanssa hetken aikaa!



Poikien mielenkiinto messuilla kohdistui lähinnä Hima&Salissa virvokkeiden nauttimiseen.
Mutta miehiseen tapaan he taputtelivat toisiaan selkään, että hyvä meidän joukkue kun tultiin tänne.
Ainiin oon vissiin unohtanut mainita, että meidän häissä on nyt joukkueet. 
Team Bride ja Team Groom.
Joukkueille jaetaan pisteitä siitä kuinka paljon tekee häiden eteen ja saa aikaan. Pisteiden lasku tosin aloitettiin vasta hetki sitten ja pojat hoitavat pisteiden laskua. Yllättääkö ketään jos kerron, että pojat kuulemma johtavat?

Valitettavasti mä en pystynyt jäämään messuille neljään asti, jolloin blogaajien oli tarkoitus tavata skumpan merkeissä. Onneksi kuitenkin törmäsin muutamaan blogaajaan ihan randomisti, huippua nähdä teitä kasvotustenkin! :)

Kaiken kaikkiaan messut olivat mukavat, vaikkei hirveästi uusia idiksiä matkaan tarttunutkaan. Tämä tietenkin saattaa johtua siitä, ettei meidän häihin ole enää kovinkaan kauaa ja aika monet ideat on jo löydetty ja käytetty.
Silti odotan innolla uuden messukauden alkamista ja aionkin osallistua niin moneen tapahtumaan ja niin monille messuille kuin suinkin vain ehdin!
Ja koska messujen parasta antia on ihmiset, niin aion myös arpoa blogissani muutamat liput messuille!

Pysykää kuulolla! :)

1 kommentti:

  1. Harmi ettei törmätty; näin Kiiran jo siinä heti ovella kun olitte tullu, ja me oltiin just lähdössä, mut ehdit kadota jonnekin siinä välissä :D Ehkä seuraavilla messuilla sit :D

    VastaaPoista

Sana on vapaa!