30. marraskuuta 2014

Mekkometsälle!

Häihin on viisi ja puoli kuukautta aikaa ja ensimmäistä kertaa minä raahaan toisen kaasoistani sovittamaan hääpukuja. Jotenkin olisin melkein kaksi vuotta sitten kuvitellut että tämä tapahtuisi vähän aikaisemin mutta parempi myöhän kuin ei milloinkaan?Ylihuomenna suuntamamme Järvenpään Pop Wedding liikkeeseen ja toivottavasti sieltä poistuttaessa allekirjoitaneella olisi hääpukuhommat selvillä! Jännittää ihan älyttömästi, ehkä eniten se, että mitäs  siten jos mikään puku ei miellytä. Hankaluuttahan tähän puvun metsästykseen tuo se, että mulla on jo yksi puku. Tätä jo hankittua pukua aion pitää ns. "virallisen" osuuden jälkeen iltabileissä.
En tietenkään tahdo samanlaista tai edes samantyyppistä pukua myös päiväosuuteen.

Vuosi sitten vierailin Pop Weddingissä useampaankin otteeseen, kun ystäväni meni naismisiin ja hankki pukunsa täältä. Vaikka liike sijaitseekin suhteellisen kaukana, koin asiakaspalvelun sekä hintatason niin miellyttävänä, että suuntaan sinne siis itsekin mekkoa metsästämään.
Plussana myös se, että liikkeestä löytyy myös isompia kokoja, ei siis tarvitse pinnistää viimeisiäkin mielikuvituksensa rippeitä kuvitellessaan itseään kymmenen kokoa liiian pieneen mekkoon.

Onneksi nykyään monista liikkeistä löytyy kokoja myös plus koon morsiamille.
Vähän niinkuin kaikessa hääsuunnittelussa, puvusta haaveillessa sitä katsoo vain kuvia ja miettii mikä puku on kaunein. Sitten kun pitäisi oikeasti sovittaa, valita ja ostaa joku mekko, sitä huomaa miettivänsä "mikä puku on kaunein, minun päälläni".
Olen ehdottomasti täysin ja aivan absoluuttisesti rakastunut merenneito-mallisiin hääpukuihin!
Valitettavasti lantioni, joka on yhtä leveä kuin Loimaa, pitä huolen siitä, että en rakasta peilikuvaani merenneitomallisessa hääpuvussa.
Tai sitten en ole vielä löytänyt juri sitä oikeaa merenneitomallia.
Miten se nyt menikään...
Korosta hyviä puolia ja häivytä huonoja?


Kävin äsken whatsapp keskustelua kaasoni kanssa, siitä mikänlainen mekko on hakusessa.
Lyhyt ja ytimekäs vastaus on, ei mitään hajua.
Varmaan valkonen, pitkä ja  mielellän sellanen joka mahtuu päälle.
Ja "muutama" spesifimpi kriteeri päälle.

Hsin tietenkin internetistä inspiraatiota ja tässä lopputulos:Vaikka yleensä suosin täysin olkametonta
mallia, tämä on ihana.
Ps, Kuvatekstinä oli
"nice for fat lady"

Eli minkäänlaista selkeää visiota ei ole. Vähän kaikkea ja ei kuitenkaan mitään ja jotain siltä väliltä.
Toivotaan että tiistaina tärppää ja unelmien mekko löytyy!

3 kommenttia:

 1. Huhhuh tuon yhden kuvan kuvatekstille. :D Kyseinen puku on kyllä ehdottomasti näistä oma suosikkini ja todennäköisesti jotain sen tyyppistä lähden itsekin tässä piakkoin metsästämään. Hyvä itse asiassa kun mainitsit tuon Pop Weddingin. Ollaan yhden kaason kanssa entisiä järvenpääläisiä, joten voitaisiin hyvin tehdä pieni excursio vanhoille hoodeille. ;)

  VastaaPoista
 2. "Nice for fat lady"? Aika rasistista mielestäni tuokin, eikö se muka laihalla näytä hyvältä?! ;D
  Eka mekko kaunein, itse koitin kanssa merenneitoa, mutta eih, lantioni ei häviä JLo:lle senttiäkään, joten en kanssa koe mallikseni. Onneksi oma puku on jo löytynyt, joten en siis enää vilkuile muita. :)

  VastaaPoista
 3. ihania vaihtoehtoja ja niiden erilaisuudesta (tyylillisestä) kyllä huomaa, että se oma ei ole ihan vielä löytynyt :) Tsemppiä siis mekon metsästykseen, toivotaan, että se löytyy tuolta Pop Weddingistä!

  VastaaPoista

Sana on vapaa!