22. marraskuuta 2014

Pikakuulumiset

Vihdoin löytyi aikaa taas tälle blogillekin! Muuttohommat, duunijutut ja kaiken maailman "tee sitä ja tätä ja muista vielä tää ja hoida sitten toi" jutut ikävästi vievät jokaisen vapaan sekunnin meikäläisen kalenterista. 

En oo ehtinyt kirjoittaa vielä sanaakaan Save the Datesta, en uudesta blogi yhteistyöstä enkä suorittamaan muutamia arvontoja. Soo soo Jannica.
En myöskään ole ehtinyt lukemaan teidän muiden ihania blogeja, saati sitten kommentoimaan niitä tai vastaamaan omiin kommentteihini!
Lupaan korjata erheeni tämän viikon lopun aikana joten valmistautukaan siihen, että täältä tulee tuutin täydeltä tekstiä.

Vaikka blogi ei olekaan aktiivisesti päivittynyt, olen silti hoitanut häihin liittyviä juttuja. 
Luojan kiitos, sillä häihin on enää vajaa puoli vuotta! Pikku hiljaa alkaa paniiki ja stressi hiipiä tähänkin osoitteeseen vaikka yritänkin jatkuvasti sen unohtaa.

Sain vihdoin ja viimein hommattua vieraille lahjakassit, joista he kätevästi löytävät vielä valitsematta olevan virvoikkeen, pientä naposteltavaa, ohjelman, vihkiohjelman, mahdollisesti pöytäkartan ja ehkä jotain muutakin.
Kassit ostin As long as we're happy-blogin ihanalta Anniinalta, joten uteliaimmat salapoliisit ehkä jo tietävätkin millaiset kassit ovat kyseessä. 
Nyt täytyisi alkaa sitten täydellä tohinalla suunnittelemaan kassien sisältöä ja muuton jälkeen haalimaan niitä kasseihin tulevia tavaroita.

Kassien lisäksi sain meille hommattua graafisen suunnittelijan! Save the Date-kutsujen kanssa käydyn väännön ja venkslauksen jälkeen totesin ettei tähän rumbaan enää lähdetä varsinaisten kutsujen kanssa, vaan homma jätetään ammattilaiselle!
Kutsumme suunnittelee Jenora Design, josta lupaan kirjoittaa piakkoin lisää!

Pikakuulumiset oli tässä, kohta laitan näppäimistön laulamaan kirjoitan kaikki rästeen jääneet hommat kunnolla auki!

Ihanaa viikonloppua jengi, lumesta huolimatta!

1 kommentti:

Sana on vapaa!