16. toukokuuta 2013

Hääpäivästä hääyöhön -ja matkaan.

Huomenta! Ihana (vapaa)päivä (taas), kahvia, ja aurinkoa hyvin nukutun yön jälkeen. Mikäs sen parempaa!
Eilen nukkumaan mennessä mä yritin kuvitella minkälaista on mennä nukkumaan tasan kahden vuoden päästä. Rouvana.
Samalla mietin missä vietetään hääyö ja että lähdetäänkö häämatkalle heti häiden jälkeen vai myöhemmin...

Mahtava tapa viettää hääyö!
Kuva täältä.

Kevät on mulle huono aika olla pois töistä, mutta eiköhän senkin saa järjestettyä kun on ajoissa liikkeellä.
Musta ois ihana lähteä heti häiden jälkeen häämatkalle, mieluiten ihan parin päivän sisällä häistä! Ei ehkä heti seuraavana päivänä, jos juhlapaikkaa pitää siivoilla ja sen sellasta. Vaikka mulla onkin täys luotto kaasoihin (ja bestmaneihin, joita ei kylläkään vielä ole valittu...) olis musta kurjaa jättää ne yksin siivoamaan... Toisaalta, mun tavoitteena on kyllä koristella ja järjestää häät niin että siivoaminen on mahdollisimman yksinkertasta! (Kaikki roskiin! No ainakin melkein kaikki...)


Kuva.

Hääyö on tietenkin erityinen yö ja jaadijaadijaa.
Itse en kuitenkaan odota itse hääyötä yhtään niin paljon kuin itse hääpäivää.
Todennäköisesti varataan joku hääsviitti, mutta suoraan sanottuna todennäköisesti kummatkin kaivataan enemmän tyynyä ja unta, kuin mitään romanttista kanssakäymistä.
Hääpäivä on kuitenkin kaikessa ihanuudessaan uuvuttava ja raskas, turha luoda suuria odotuksia yölle, kun on kuitenkin todennäköisempää että koko päivän kestänyt jännittäminen, edustaminen, juhliminen ja muutama lasi shamppanjaa on tehnyt tehtävänsä.

Vihdoinkin unta!
 Kuva.
Häämatkasta me ollaan puhuttu muutamaan otteeseen, tosin ihan ohimennen. Samaa mieltä ollaan siitä että kahen viikon reissu johonkin pidemmälle mutta kohde on vielä semisti auki.
Brasilia on ainakin mun (ja vissiin kyllä Antinkin) listassa aika korkealla. Brasilia on meidän ensimmäinen yhteinen kunnon ulkomaanmatkakohde.

Fortaleza.


Rakastuttiin kumpikin maahan on totaalisesti!
Oltiin kahden viikon reissulla koillis-Brasiliassa.
Ensin 5 päivää Fortalezan sykkeessä shoppailen ja lopuks 9 päivää Canoa Quebradassa rentoutuen.
Kaikin puolin täydellinen reissu! Ihana maa, ihanat ihmiset, ihanaa ruokaa, ihania kauppoja, kaikki oli ihanaa! (taisin vissiin joskus luvata ettei tässä blogissa kaikki oo ihanaa, oho.)

Canoa Quebrada

Toinen erittäin potentiaalinen matkakohde on hyvin klisheisesti; Thaimaa. Ollaan kumpikin käyty Phuketissa. Tosin n. 10 vuotta sitten.
Ollaan monesti mietitty että olis kiva mennä yhdessä sinne uudestaan.
Ainoa, mikä mua Thaimaassa tökkii, on just se, että kaikki menee sinne häämatkalle. En todellakaan tiedä miks se on muka niin kamalaa, mutta jotenkin se vaan on...


Phuket.

Sokerina pohjalla; Bali. Joka olis täydellinen kohde. Bali on mun henkinen stressireikä. Aina kun joku asia aiheuttaa verenpaineen nousua (yleensä töissä) mä sanon myyväni kaiken ja muuttavani Balille.
Ehkä siellä vois ensin käydä häämatkalla kattomassa että minkälainen mesta se nyt oikeasti on. Ennen kun siis pakkaa kamansa ja muuttaa sinne...

Bali.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa!