15. toukokuuta 2013

Tasan kaksi vuotta häihin, mahtava päivä!

Aivan ihana päivä! Vapaa päivä keskellä viikkoa, aurinko paistaa, pitkä suihku ja kahvia, koirien kanssa ulos kaikessa rauhassa, soitto Tialle ja shoppailutreffit sovittu!

Ensin suunnitelmissa oli käydä vaan pari lähikauppaa läpi, mutta suunnaksi valikoituikin Orimattilan Megamyynti Areena! Tähän väliin on varmaan pakko paljastaa että mä oon outlet friikki! Musta on hauskaa ajaa autolla johonkin huitsin kuuseen, ihan vaan käymään kaupassa.

No, onneks mentiin sinne kauppaan! Sieltä löyty täydellisiä maljakoita! Ja mihin hintaan!



Tadaaa! Ostin kaks pienempää ja yhden tollasen isomman! Toi isompi on 70 senttiä korkea, eli pöytäkoristeeks se on turhan korkea. Ja hintaa tällä jättivaasilla oli huimat 12,90! 
Kaks pienempää maljakkoa on 50 senttiä korkeita ja niillä oli hintaa huimaakin huimemmat 8,90!
Matkalla kotiin mua alko heti harmittaa etten ostanu noita lisää... No, mulla on huominenkin vapaata... :P

Maljakoiden lisäks Orimattilasta ei tarttunut muuta mukaan. 
MUTTA! 
Puolessa välissä kiertelyä minä pompin tasajalkaa. Innosta, en kiukusta niinkun yleensä.




Rekillinen häämekkoja! Pakkohan niitä oli päästä hipelöimään ja ihastelemaan! En oo koskaan aikasemmin nähny tuolla häämekkoja joten hieman kummeksutti, mutta toisaalta mesta on kyllä sellanen että sieltä voi löytyä ihan mitä vaan. Ihmetystä herätti myös se, että toisin kuin yleensä, pukuja sai sovitella itsekseen. Kengät jalassa, "normaalilla" lattialla. Eli mekkojen helmat on kyllä varmasti pian ihan pikimustia... Hintaakin mekoilla oli mielestä suhteellisen paljon, ottaen huomioon että kyseessä oli outlet myymälä ja puvuista oli hajakokoja.

Hiplailun lisäks, oli mekkoja tietenkin sovitettava, mutta johtuen mun kohtalaisen kurvikkaasta figuurista, vain yksi mekko oli mun kokoa. Mutta onneksi edes se yksi!



Siis mä en voi uskoa että mä sanon näin, mutta toi puku oli ihana! Ei ehkä oikeasti ihana, mutta oli ihana laittaa se päälle! Konkreettisesti nähdä miltä sitä mahdollisesti TASAN KAHDEN VUODEN PÄÄSTÄ näyttää.
Oikeasti mekko oli vyötäröstä ylöspäin hieno, vyötäröstä alaspäin sen sijaan aivan järkyttävä! :D
Siinä oli ihan kaikkea, Järjetön laahus, ruusukkeita, kirjailuja, rypytyksiä, kaikkea!
Mutta silti oli ihana saada se päälle. Tuli jotenkin niiiiin hyvä mieli, vaikkei puku ollutkaan "täydellinen".
Minkähänlainen tunnemyrsky syntyy sitten kun THE ONE-puku löytyy...

Paluumatkalla sivistykseen käytiin Eurokankaassa ettimässä "oikeaa" vihreän sävyä. Järjettömän vaikeeta.


Tarkotuksena ois löytää vihreän sävy joka ei oo lime, mutta vähän sinne päin. Ei niin kirkas ja räikeä, mutta ei kuitenkaan liian tunkkanen ja tumma. Todella helppoa!

Tässä ollaan aika lähellä totuutta, mutta heti kun materiaalin vaihtaa, vaihtuu sävykin. Ja ei, kaiken ei todellakaan tarvitse olla aivan täysin totaalisen just presiis saman sävystä. 

Mutta kaiken maailman vihreitä sävyjä ei tulla hyväksymään. Musta on jotenkin hölmöä jos ottaa jonkun väriteeman, esimerkiksi laventelin (joka on kuulemma TÄMÄNKIN kevään suosituin hääväri) ja kuitenkin ostaa tuhatta erilaista sävyä violettia. Ei käy.
Sen takia musta olis kiva jos tänään olis löytyny täydellinen sävy tuolta kangaskaupasta. Siitä kankaasta ois saanu mainion värikartan itselleen.

Ja jep, tänään on tasan päivälleen kaksi vuotta siihen kun sanotaan tahdon. <3

1 kommentti:

  1. Hei! Maljakot näytti tosi kivoilta! Oliko niillä joku merkki?

    VastaaPoista

Sana on vapaa!