27. syyskuuta 2013

Kustomoidut hääkarkit, jee vai buu?

Hääkarkit, perinteinen vieraslahja vai menneen talven lumia?
Itse oon aina ajatellut ettei meillä jaeta hääkarkkeja, häissä on kuitenkin yhtä sun toista herkkua ja namia tarjolla, joten mitä järkeä on jakaa vieraille yksi Fazerin sininen konvehti, muistoksi häistä vai?

Selatessani nettiä löysin kuitenkin muutamia tosi hauskoja hääkarkki-ideoita. Näitä vois käyttää mun mielestä mielummin esim karkki buffetissa (tai jälkiruoka buffetissa, joka meille on siis tulossa...)

Meidän hääteemaan sopivat M&M's karkit.

MyM&M's:ltä voi tilata kustomoituja M&M's karkkeja, värit, kuvat ja pakkaustavan saa itse valita. Hinta vaihtelee lähinnä pakkaustavasta (joka tietty vaikuttaa karkkien määrään). Edullisia nämä eivät ole, n. 200 gr maksaa 6.99$ ja vajaa 1kg maksaa 34,99 (ilman postikuluja).
Mutta eipä näitä tarvitse kiloa jokaiselle vieraalle omaksi ostaakaan :) Hauska lisä juuri esim karkki buffaan :)

Kuva täältä.


Coolstuff.fi myy Jelly Beanseja väreittäin, näillä olis niin helppo tehdä värikoordinoitu karkki buffet!
Hinta ei ole paljoa halvempi kuin M&M'seillä, 100 gr maksaa 2,90 ja tällä hetkellä näyttäisi että aika moni väreistä/mauista on loppuunmyyty. 

Kuva täältä.
Jos haluaa (ja kuuluu haluta!) tukea suomalaista käsityö yrittäjää, suosittelen ottamaan yhteyttä Kulta Suklaa nimiseen firmaan. Kulta Sulkaalla on tehdä Iittalassa, mutta myös nettisivut joiden kautta tuotteita voi tilata.
Hintoja on hankala verrata Jelly Beanseihin tai M&M'siin, ihan eri tuotteitahan nää on. Kulta suklaan nettisivuilla ei ollut kuin Liikelahja osio josta pysty päättelemään että heiltä sais kustomoituja suklaita, mutta mä voin kokemuksesta sanoa, että saa. 
Andy on saanut joskus multa Tampereen reissulta tuliaisiks sellasen sydämen muotosen valkosuklaa levyn jossa luki "älä lyö naamaan, A&J"
Ja tämä romanttistakin romanttisempi tuliainen tehtiin Kulta suklaan tehtaalla meidän odottaessa.
Hääkarkkeja ja suurempia tilauksia (tai ylipäätään) varten mä suosittelen kyllä ottamaan heihin etukäteen yhteyttä...

Minkälaisia hääkarkkeja tai karkki buffet karkkeja teillä on ollut?
Voisko joku selittää mulle tän hääkarkki jutun? Miks niitä jaellaan? :D

4 kommenttia:

  1. Jos rahaa olisi "liikaa" niin ehdottomasti ostaisin jotain kustomoituja karkkeja tai leivoksia buffaan. Mutta tällä hetkellä näyttää siltä, ettei rahaa ole moiseen :/ Mistä sen loppupeleissä tietääkään, ensi kesä näyttää varmasti, että voidaanko tähän "tuhlata". Yhtälailla tilaamme omakuvapostimerkit, joten miksi ei myös kustomoituja karkkeja? päätöksiä, päätöksiä.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan se on, että nää ei kyllä halvaks tuu... Mutta jos meillä rahaa riittää (harmi kun näitä ei oikein voi tilata "pikkuhiljaa" varastoon!) niin varmasti tilataan :)
      Noita postimerkkejä mietin kanssa, mutta päätettiin ettei laiteta niihin rahaa, käytetään se sitten johonkin muuhun :)
      Lähinnä siks koska mua pelottaa ettei kukaan edes huomaa niitä, nakkaavat vaan kuoren roskiin! :D

      Poista
  2. Heipsan! Blogissani on sinulle haaste, käy ihmeessä kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! Vastaamisen upposikin pidempi tovi kuin ajattelin! :D

      Poista

Sana on vapaa!